2777
2789
عنوان

تربیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 18 پست
این تاپیک مال سال پیشهحالت خوش نیستا

شما حالتون خوش نیست که برای اینکه از دست بچه راحت بشید میفرستیدش توی کوچه،! این فرهنگتون سال پیش و امسال نداره!

دیگه شما ببخشید وقتی تاپیک به روزرسانی میشه و میاد بالا ما نگاه نمیکنیم.

ریپ نزن نمیخونمت و جواب نمیدم!

شما حالتون خوش نیست که برای اینکه از دست بچه راحت بشید میفرستیدش توی کوچه،! این فرهنگتون سال پیش و ا ...

برو بابا خدا شفات بده بچه تو کوچع بازی میکنه

تا چشت دراد

گم شو

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز حالتون چطوره شما پسرتون افتادگی دریچه داشتن خوب شدن؟

عزیزم افتادگی دریچه که خوب نمیشه. مدل قلبشون اون مدلی شکل گرفته. من هر شش ماه اکو میبرم  دکتر به من گفت چیز خاص و نگران کننده ای نیست خیلی ها دارند و نمی دونند! و اکثرا هم اتفاقی و در موقعی که بیمارستان برای یه چیز دیگه بستری شده می‌فهمه که افتادگی هم داره. ولی بهم شدیداً توصیه کرده که بهداشت دهان و دندان رعایت بشه و موقع عفونت گلو و دندان و دهان حتما به دکتر بره و آنتی بیوتیک مصرف کنه.

عزیزم افتادگی دریچه که خوب نمیشه. مدل قلبشون اون مدلی شکل گرفته. من هر شش ماه اکو میبرم دکتر به من ...

اهان🥲

مواظبش باش حتما عزیزم

من قلبم درد میکنه و خوابیدنی تپش قلب میگیرم دستام هم خواب میره درد میکنه یکم نمیدونم برا منم همینه یا نه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁