عزیزان پسر یازده ساله ای دارم که تو خونه فقط فوتبال بازی میکنه و میدوه و هر چی جلوش باشه مثل توپ شوت میکنه. واقعا کلافه شدم و مخصوصا اینکه طبقه پایین هم اذیت میشه! چیکار کنن! هر چقدر گفتم تشویق میکنم کوسن و توپ و.. رو قایم میکنم فایده نداره، دکور خونه رو عوض کردم تا طبقه پایین اذیت نشه! بعدش هم میگن با بچه با اطاقت برخورد کن وقتی نمیفهمه و حالیش نیست چیکار باید کرد. به خدا اکثرا که هوا تاریک میشه چراغ ها رو خاموش میکنم تا یه جایی بند بیاد. در ضمن کلاس ورزشی هم میره تا تخلیه انرژی کنه ولی این دیگه اخرشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم افتادگی دریچه که خوب نمیشه. مدل قلبشون اون مدلی شکل گرفته. من هر شش ماه اکو میبرم دکتر به من گفت چیز خاص و نگران کننده ای نیست خیلی ها دارند و نمی دونند! و اکثرا هم اتفاقی و در موقعی که بیمارستان برای یه چیز دیگه بستری شده میفهمه که افتادگی هم داره. ولی بهم شدیداً توصیه کرده که بهداشت دهان و دندان رعایت بشه و موقع عفونت گلو و دندان و دهان حتما به دکتر بره و آنتی بیوتیک مصرف کنه.
عزیزم افتادگی دریچه که خوب نمیشه. مدل قلبشون اون مدلی شکل گرفته. من هر شش ماه اکو میبرم دکتر به من ...
اهان🥲
مواظبش باش حتما عزیزم
من قلبم درد میکنه و خوابیدنی تپش قلب میگیرم دستام هم خواب میره درد میکنه یکم نمیدونم برا منم همینه یا نه
قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁