2777
2789
دقیقا یه مشت بی فرهنگ فقط نظر میدن یه تاپیک برای اطلاعات عمومی گذاشتم همش شروع به مسخره و تحقیر کرد ...

شما همونی بودی ک درمورد هالووین تاپیک زدی؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
شما خودت خوب باش با مردم چیکار داری. تو نمیتونی مردمو تغییر بدی ولی خودت رو بله که زودرنج نباشی

زود رنج باشم حداقل میتونم خودمو خارج کنم از،اینجا وقتی نمیتونم تغییر بدم

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=358132964] میشه تگ کنی مال من آبی نمیشن /QUOTE]

تگ کردن برات .یکم صبرکنی میاد تعلیق میشی . فقط استارترعزیزاینجا یه سایت عمومیه همه جورآدمی عضوه باافکارو نظرات وشخصیت متفاوت .

ناراحت نباش.مراقب خودت باش.خدانگهدارت⚘

زود رنج باشم حداقل میتونم خودمو خارج کنم از،اینجا وقتی نمیتونم تغییر بدم

ولش کن اهمیت نده من خودمم از اعضای نی نی سایت دلخورم قضاوت ،بدهانی، مسخره کردن ،هر چی بگی بعضیا عقده دارن سرت خالی میکنن

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

دقیقا یه مشت بی فرهنگ فقط نظر میدن یه تاپیک برای اطلاعات عمومی گذاشتم همش شروع به مسخره و تحقیر کرد ...

بودم

و تعجب کردم از این همه جبهه گیری الکی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ماجرا چیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد