2777
2789

عید خانوادمو دعوت کردم دیگه نیومدن تا دیشب که دعوتشون کردم خانواده شوهرمو بیشتر و رنگینتر دعوت کردم با دوتا بچه شوهرم هیچ کمکی نکرد بعد از رفتن مهمونا درحالی که از فرط خستگی داشتم پس میوفتادم سر چیزای الکی اعصابمو بهم ریخت ساعت ها بی صدا گریه کردم داشتم خفه میشدم بخدا دارم از دستش دیونه میشم نمیدونم کجا فرار کنم ؟هیچ راهی ندارم چرا حق طلاق و همه حقا با مرده؟؟چرا من نمیتونم از دستش خلاص شم؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

چرا هر چی میشه به فکر طلاقی از شدت خشم توی عصبانیت تصمیم نگیر و فک کن به این که می گذره دیگه هم موقتا هیچ خونواده ای رو دعوت نکن تا سه چهار سال که له له بزنه برای یه دور همی این راه حل کشنده تره دور همی که بعدش فتنه باشه نبودنش بهتره خونواده ات درک می کنن تا زمانی که اختلاف های اینجوری باهاش داری سرتو بذار تو لاک ات بی خیال رفت و آمد شو تا اول آدم بشه 

بخاطر اخلاق های گندش چرا باید خودمو بچه هامو از مهمونی محروم کنم اینجوری که پروتر میشه سری قبل یه تولد ساده گرفتم پدرم در اومد از بس زحمت کشیدم ۸روز عزا گرفت جاشو عوض کرد غذا نخورد بخدا اگه کوچکترین تقصیری داشتم دیگه خسته شدم بریدم

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.