2777
2789
عنوان

جواب خواهر شوهر عجوزمو دادم🤬 اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 97 پست

بهترین کار اینه مدتی دیگه خونه اش نری 

دیدی هم دیگه باهاش صمیمی نشو حرف زدن درحد سلام وعلیک و اگر چیزی پرسید خلاصه جواب دادن طوریکه حس کنه ازش ناراحتی ومثل همیشه گرم نیستی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب کردی گوه خورده یعنی چی عکس نشون مید ه

خواهر شوهر منم اگه  از ترس من نباشه بیاد خونم از همه ما عکس میگیره به همه نشون میده از دوستفامیل دخترخاله همسایه و.‌......  می‌دونه بدم میاد تکرار نکرد. خیلی بد نگفتی  خوب کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی کاش جنبتو ببری بالا شاید شوخی کرده

بگه دوستم انقد چاقه بیوفته رو داداشم به میشه

یا بره رو پشت شوهر من بشینه مسخره باز دربیاره 

یا بگه همکارم گفته باید چاق باشه مرد داداشت بیار ببینم 

وازمن میخاد که شوهرمو اجازه بدم ببره 

میدونم چرت محزه ولی اون حالت جدی شوخی می‌گفت 

وبیخود می‌کنه درباره شوهر من همچی شوخی می‌کنه 

شوهر خودشو ببره خووو

تایپیک قبلیم هست عوضی زر مفت زیاد زده تابحال چیزی نگفتم الان منتظرم ببینم چی جواب میده😬😬😬😬🫣🫣🫣

جواب داد تگمون کن

مهم اینه شوهرت پشتت باشه هست؟

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نمیدونم شاید زیادی حساس شدی

حق داشته حساس بشه من خودم یکی راجب شوهرم بخواد اینجوری بگه شوخی ام باشه همون لحظه حالشو میگیرم 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

اسی من بودم رابطم و کلا کم میکردم ک به صفر برسونمش دیگه

تقریبا کم کردم 

تازه هر دوهفته زنگ نمی‌زنم مادر شوهرم ناراحت میشه چرا نیومدی زنگ نزدی منم هیچی نمیگم میپیچونم 

چه ا می‌دونه چقد دلم میخواست با همشون صمیمی بودم ولی واقعا سمی وعوضین