2777
2789
عنوان

چطوری دو نفر رو به هم معرفی کنیم؟

889 بازدید | 34 پست

خواهرم چند سالیه جدا شده، میخوام با دوست شوهرم که اونم از خانومش جدا شده اشناشون کنم.

شوهرم میگه بدون اینکه به دوستش بگیم، یه قرار بزاریم بریم بیرون و خواهرمم بیاد ولی من میگم اول به اون اقا بگیم، که اولا یه زمینه داشته باشه و وقتی رفتیم بیرون، با هم صحبت کنن.

آخه خواهرم اصلا اهل حرف زدن نیست و خیلی ساکته.

خیلی هم حساسه. میگه از اینکه بریم بیرون و اون اقا نپسندتش، خیلی ناراحت میشه و ترجیح میده یا یه کسی باشه که کاملا موافقِ ازدواج با خواهرم باشه و فقط نظر خواهرم مونده باشه یا اصلا ازدواج نمیکنه چون دوست نداره بره کسی رو ببینه و احیانا خوشش بیاد ازش و اون طرف خواهرمو نپسنده...

چه کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اصلا نکن

اگر به هردلیلی خدایی نکرده تو زندگیه دوم خواهرتم مشکلی پبش بیاد

ایندفعه همه دلیلشو تو میدونن و همش میگن فلانی معرفش بود اینجوری شد

اصلا نکن، مشارکت تو امرخیر افتضاحه

اگه خوب باشن باهم ،میگن خودمون خوبیم کسی یادتو نمیفته

ولی اگن بدباشن همه تورو نفرین میکنن   😒😒😒

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

به اقا بگین ولی به خواهرت نه

یه جوری برنامه بریزین تابلو نشه فقط

اگه چهارتایی برین بیرون به نظرم خیلی تابلو

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

اول با مرده صحبت کنین خب در ضمن شوهرت از دوستش مطمعنه مرد خوبیه؟؟ خاهرت اگر بد از آب دربیاد از چشم تو میبینه ها

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

قدیمترها میشد کسی رو معرفی کنی...ولی الان بخوای کسی رو معرفی کنی اگه به هم برسن و خوشبخت بشن میگن تصمیم خودمون بوده !! اما اگه به مشکل بخورن مقصر اصلی شما رو معرفی خواهند کرد

به نظر من يه قرار بذاريد  ببينيد اصلا خواهرتون خوشش مياد ازش    چون اگه به اقا هه بگيد بعد هم ديگرو نپسندن  شايد رابطه  همسرت با دوستش يه ذره سرد شه      ولى بگيد مثلا يه دورهمى لباس شيك بپوشن و اراسته باشن

بنظرم اصلا نکن اگر به هردلیلی خدایی نکرده تو زندگیه دوم خواهرتم مشکلی پبش بیاد ایندفعه همه دلیلشو ...

اين چه توصيه ايه كه ميكنين!همه همينجوري فكر كردن كه الان اگه يه دختر دوست پسر نداشته باشه بايد بمونه ديگه!

ادم عاقل وقتي يكي بهش كسي رو معرفي كرد بايد بره خودش تحقيق كنه با چشم باز

فكر نكنم كسي انقد احمق باشه كه اگه بد شد از چشم معرفش ببينه

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
بنظرم اصلا نکن اگر به هردلیلی خدایی نکرده تو زندگیه دوم خواهرتم مشکلی پبش بیاد ایندفعه همه دلیلشو ...

اینم درسته

ولی خواهرم خیییلی مهربونه....

دلم میخواد سر و سامون بگیره....

مجبورش که نمیکنم. در نهایت از هم خوششون اومد، بهش میگم که برو پیش مشاور و من فقط معرفیت کردم و مسئولیتی ندارم

قدیمترها میشد کسی رو معرفی کنی...ولی الان بخوای کسی رو معرفی کنی اگه به هم برسن و خوشبخت بشن میگن تص ...

به نظرم معرفی کردن مشکلی نداره ولی باید حتما تاکید کنی که من این اقا یا خانومو نمیشناسم خوتون حتما تحقیق کنین .من فقط واسطه هستم

اول با مرده صحبت کنین خب در ضمن شوهرت از دوستش مطمعنه مرد خوبیه؟؟ خاهرت اگر بد از آب دربیاد از چشم ت ...

اره مرد خیییلی خوبیه.

زنش بهش خیانت کرد و رفت با یکی دیگه