2777
2789

سلام دوستان منو یادتونه.مامانم آسمانی شد من تا الان هرشب جمعه براش خیرات میکردم روغن جوشی پختم وباکیک وشکلات سرمزار وبین همسایه ها پخش کردم البته نه تموم همسایه ها

اول از همه ازته دل داغدیده م ازخدا میخوام هیچکدومتون داغ نبینین والهی همیشه شادوسلامت باشین وسایه بزرگتراتون برسرتون مستدام باشه.

بگذریم میخوام بدونم اونهاییکه تقدیرشون مثل من شده ومثل من عزیز ازدستدادن برا شادی روحشون چکارمیکنن من ازروز رفتن مامانم یکروز در میون میرم سرمزارش وشب جمعه هم که گفتم وبعضی وقتهاهم پول میدم نونوایی ومیگم خودش بده به مردم.

حالا بگین چکارکنم بهتره؟  بین همسایه ها خیرات بدم یامردم تو آرامستان؟ کدوم بهتره وشماچکارمیکنین؟؟

حرفام طولانی شدببخشید.من چون حال خوشی ندارم اگر جواب ندادم منوببخشین وحلالم کنین قصدبی احترامی ندارم حالم بده روز وشبم سیاهه بیکس وتنهاشدم.من تموم نظراتتون رو میخونم منتظرم دوستان عزیز ممنون از لطفتون در پناه حق💔🖤😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهتون صبر بره سخته.

اولین چیزی که برای مادر مهمه چیه؟ بچه هاش.

پس به خودت برس. روحیه ات رو بساز. به خاطر مادرت انقدر خودتو اذیت نکن.

کنارش همین خیرات و صدقه و ختم انعام و اینا هم داشته باش. روحشون شاد باشه ان شالله.

سلام عزیزم تسلیت میگم روح مادرتون شاد خدا بهت صبر بده منم خیلی ناگهانی پدرمو از دست دادم سرخاک میرم هرهفته براش خیرات میکنیم  سرخاک  و زیاد براش فاتحه بفرست و مثلا سوپری فروشگاه مواد غذایی خرید میکنم ب نیت پدرم میگم بدین ب نیازمندا  از این جور کارا

همه اینا که گفتی عالی بودن . من مثلا در طول روز اگر کار خوبی میکنم میگم خدایا صوابشو با مادرم شریک میشم ‌ مثلا صدقه میدم زیارتنامه یا دعایی میخونم هر چی . 

صدقه و خیرات و قرآن و این چیزا هم که جای خودشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

روح مادرت شاد عزیزم . خیراتت قبول باشه . در کنار این کارهایی ک گفتی میتونی هرچقدر در توانته مواد غذایی بدی ب کسایی ک فقیرن . بچه هایی ک اسباب بازی یا لوازم التحریر نیاز دارن . من اصلا قصدم این نیست ک خدای نکرده بگم کار شما خوب نیست اصلا چنین منظوری ندارم اما غذا پختن یا پخش کردن شکلات و کیک و این طور چیزا بین مردمی ک در توانشون هست این چیزارو بخورن شاید خیلی نیاز نباشه . نمیگم این کارو نکن . هرچی ب دلت بیاد اون خوبه . اما اون خیراتی ک انجام میدی و میرسه به دست کسی ک واقعا نیاز داره خیلی بیشتر ثواب داره . بعضی بچه ها در حسرت یه ماشین پلاستیکی ساده و ارزونن . یا یه عروسک معمولی . هر جوری میتونی دل این آدمای نیازمند رو شاد کن . روح مادرت در آرامش عزیزم . از خدا براتون طلب صبر دارم 

🖤

منم این درد رو تجربه کردم بابای نازنینم تو سن

۵۵ سالگی فوت شد

خیلی تجربه ام زیاده تو این زمینه

من تا مرز نابودی رفتم

تنها راه شاد کردن مادرت اینکه خودت شاد باشی

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

روحشون شاد عزیزم ، دو تا کار رو زیاد انجام بده ، یکی صلوات یکی هم کمک به ادمای نیازمند ، الان مثلا تو پیج پرویز پرستویی ببین جاهایی که میرن به اون حساب کمک کن هر چقدر میتونی پنجاه تومن صدتومن ... یا حساب مدرسه سازی ، بیمارستان سازی ، دیه ازادی زندانیان مالی و ... اینا همه سایت و حساب دارن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم