2777
2789
عنوان

چکیده‌ای از سفر کوچک من 🌼🌱😍💙

| مشاهده متن کامل بحث + 11966 بازدید | 211 پست

سلام،چقدرقشنگ ودلنشین صحبت میکنیدکاش میتونستم دوستی مثل شماداشتم میشه منوراهنمایی کنیدبرای فن بیان ،همیشه برای اینکه نتونستم درست وبجاصحبت کنم حقم ضایع شده

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ایلداجان

یک ماه و چندروزه میخوام برات پست بذارم جواب سوالت رو بدم سه بار پشت سرهم تعلیق شدم😬 فکرم مونده بود پیشت😃

گلم اگر یادت باشه در رابطه با افزایش قد حرف میزدیم

لطفا سراغ ساب نرو خطرناکه و روی اعصاب و شنواییت تاثیر منفی میذاره

برای افزایش قد باید ورزش کنی تغذیه و سبک زندگی مناسب داشته باشی و داروی گیاهی بخوری

ورزش: 

اپلیکیشن ورزش های یوگا(بدون تمرینات ذهنیش فقط تمرینات جسمانیش) و پیلاتس و افزایش قد رو دانلود کن و هر روز نیم ساعت تمرین کن

یوگا و افزایش قد کمک میکنه بدن منعطف و کشیده ای داشته باشی و اگر فرم بدنت نیاز به اصلاح داشته باشه تصحیح میشه

پیلاتس میان تنه و نخاعت رو تقویت میکنه و باعث افزایش قد میشه

فیلم های تمرینات پرشی مخصوص بسکتبال رو از آپارات یا یوتیوب دانلود کن و هر روز یک ربع و یا بیشتر تمرین کن

زیاد بپر و طناب بزن ، پرش درجا رو فراموش نکن

ضربات تکواندو و یا کاراته 

اپلیکیشن این ورزش هارو دانلود کن و هر روز چند دقیقه ای رو به ضربات دست و پا بگذرون باعث بلند و کشیده شدن دست ها و پاهات میشه

در صورتی که امکانش رو داری هفته ای ۳ روز برو باشگاه بسکتبال و یا توپ بسکتبال بگیر توی محیط امن و آزاد خودت تمرین کن

اگر امکانش رو داشتی میتونی هفته ای یک یا دوبار شنا هم بری

ولی شنا و بسکتبال اجباری نیست چون جایگزین های خوبی برات معرفی کردم

حداقل روزی ۱ ساعت تمام این ورزش هایی که گفتم رو انجام بده و براشون برنامه ریزی کن

این ورزش ها رو حتما حداقل به مدت ۶ ماه انجام بده نتایجش بعد از ۶ ماه کم کم خودش رو نشون میده

تغذیه:

مدتی از غذاهای مضر و شرکتی و فست فود دوری کن و غذاهای سالم و خونگی و سبزیجات و خوراکی های با طبع گرم استفاده کن 

سر وقت غذا بخور صبحانه صبح زود و شام سرشب و چندساعت قبل از خواب حتما بخور 

به جای استفاده از لبنیات که میزان کمتری کلسیم دارن هر روز حداقل پنج شش تا دونه انجیر خشک بخور 

هرروز هفت تا دونه کشک خشک بخور 

از دمنوش پونه و یا سبزی پونه زیاد استفاده کن چون منبع غنی کلسیم هست

پوست های تخم مرغ رو دور نریز آسیاب کن هر روز یک قاشق چایخوری به همراه یک قاشق چایخوری عسل طبیعی میل کن چرا که کلسیم بالایی داره

مصرف قهوه و... رو هم تا رسیدن به نتیجه به صفر برسون اگر خیلی وابسته هستی از قهوه هسته ی خرما استفاده کن که منبع کلسیم هست و برای دیابت و قندخون هم خوبه🙂

هفته ای یکبار سوپ گندم بخور 

(یه سوپ ساده با گندم درست کن میتونی فقط گندم بزنی)

هفته ای یکبار آبگوشت با گوشت گوسفندی به همراه نخود و لوبیای فراوون درست کن

(گوشتت حتما گوسفندی باشه و توش استخوان گوسفند موجود باشه حتی اگه گوشت زیادی نداشت استخوان حتما باشه و نخود زیادی بزن و یا اگر خواستی آبگوشت با گوشت مرغ استخوان دار درست کن) آبگوشتت حتما باید ۴ ساعت بیشتر با شعله ی کم روی گاز باشه تا ویتامین ها و شیره استخون و نخود کاملا بیرون بیاد

قلم گوسفندی یا گاوی بخر یه شبانه روز بذار مغز پخت بشه بعد بذار سرد بشه ژلاتینش رو جدا و بسته بندی کن هر غذایی میپزی یه کوچولو بهش اضافه کن

در کل خوراکی های کلسیم دار مصرف کن ولی کشک و انجیر  اجباریه و پوست تخم مرغ عالیه

آبگوشت و سوپ گندم حتما مصرف کن

قرص کلسیم و ویتامین دی هم میتونی مصرف کنی ولی کشک و انجیر کافیه 

سبک زندگی:

هر شب بلااستثنا ساعت ۹ شب خواب باش چرا که هورمون های رشد از این ساعت شروع به تولید میکنن صبح ها هم قبل از طلوع خورشید بیدار باش و موقع طلوع که اسمش بین الطلوعین هست پنجره خونه رو باز کن و یا برو بیرون چند تا نفس عمیق بکش و از هوای سالم و تازه و انرژی و نور خورشید بهره مند بشی

در طی روز مثلا نزدیک اذان ظهر که خورشید وسط آسمونه جلوی نور خورشید باش تا بتونی ویتامین دی کافی رو جذب کنی 

(کرم ضدآفتاب یادت نره😁)

اگر در طی روز زیاد خسته میشی نیم ساعت قبل اذان یا بعد اذان ظهر بخواب بهش میگن خواب قیلوله که ارزش این نیم الی یک ساعت برابری میکنه با ۶ ساعت خواب کامل شبانه

تمام سعیت رو کن از اضطراب و خشم و افسردگی و... دوری کنی 

درسته در هرصورت این احساسات سراغت خواهند اومد ولی تو پسشون بزن و خودتو کنترل کن چون روی سیستم بدنت تاثیر منفی میذاره

دارو:

با توجه به اینکه هنوز سنت کمه و ژنتیک قد بلند رو باتوجه به قد خواهرت داری امکان رشد طبیعی برات موجوده ولیکن اگر بعد از چندماه تغییری احساس نکردی از پکیج افزایش قد دکتر داوود منیری استفاده کن و حتما از سایت خودشون تهیه کن

دارو کاملا گیاهی هست و عوارضی نداره

کمک میکنه در طی دو ماه ۳ سانتیمتر بلند بشی و تا رسیدن به نتیجه دلخواه باید ادامش بده مثلا اگر ۹ سانتیمتر قد میخوای باید ۹ ماه مصرف کنی ولی درکنارش حتما باید کارهای بالا رو هم انجام بدی

حجامت قد:

یه روش هم هست حجامت

ولی من فعلا بهت توصیه نمیکنم چون فکر میکنم جسم ظریف و نحیفی داری و برات خطرناکه فعلا

خودت رو قوی کن به خودت برس بعدها در کنار مصرف دارو و زیر نظر متخصص حجامت توی مرکز حجامت (نه پیش خانوم هایی که بلدن) برو و حجامت قد انجام بده 

یه حجامت نقره گوش هم هست برای طب اسلامیه میتونی اون رو هم امتحان کنی

ولیکن فعلا دست نگه دار تا خرداد ماه

بهترین ماه برای حجامت خرداد و بهترین روزها پنج شش روز آخر خرداد هست 

اونوقت انجام بده شاید باز هم نیاز باشه که بهت میگه چه زمانی بری که مناسب باشه

تمام شد😊

این کارها رو حتما انجام بده و در آینده اقدام به بچه دار شدن کن چرا که هنوز نحیف و ظریفی و باید به خودت برسی 

وگرنه هم نینی ضعیف میشه و هم خودت بعد از بارداری ضعیف میشی

فعلا یکی دوسال زمان بگذار حسابی به خودت برس 

جسمانی روحانی اقتصادی و... بعد برو سراغ برنامه های بعدیت قشنگم

ببخشید من بالا به جای ۶ ماه استفاده گفتم ۹ ماه

و اینکه از نخود زیاد استفاده کن

مثلا نخوداب ساده که مثل خوراک لوبیا و عدسی درست میشه

و یا فلافل

و یا وگان ها به ماکارونی نخود میزنن و یا رو نون نخود میزنن و میخورن😁

سلام ایلداجانیک ماه و چندروزه میخوام برات پست بذارم جواب سوالت رو بدم سه بار پشت سرهم تعلیق شدم😬 فک ...

سلام عزیز دلم خیلی لطف کردی متشکرم که وقت گذاشتی و برام نوشتی 😍😘💙

خیلی وقته دیگه رهاش کردم بیخیال شدم اخه حس میکنم صفحات رشد بسته شده کلا 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ببخشید من بالا به جای ۶ ماه استفاده گفتم ۹ ماهو اینکه از نخود زیاد استفاده کنمثلا نخوداب ساده که مثل ...

قربون قلب مهربونت 🥲💙😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
کجایی ایلدا دلم تنگته❤🙃

سلاممممم مهربون خودم 😍💙 

حالت چطوره

سلام شما باریستایین ؟؟؟ یکی از کاربرا ایدی تونو تو تاپیکم داد راهنمایی میخام بابت این شغل

سلام بله 

جانم بفرمایید

سلام،چقدرقشنگ ودلنشین صحبت میکنیدکاش میتونستم دوستی مثل شماداشتم میشه منوراهنمایی کنیدبرای فن بیان ، ...

نظر لطف شماست عزیزم 😍 

دوستی با شما باعث افتخار منه 💙

سلام ایلدا جون خوبی عزیزم من زیاد سایت نمیام یعنی وقت نمیشه ولی هفته ای یکبار به تایپیک شما سر میزنم ...

سلام به روی ماهت 😍💙 

متشکرم خوبم حال شما چطوره 

به روی چشم عزیزم حتما انشالله حاجت روا بشی 🌼

قربون قلب مهربونت 🥲💙😘

خواهش میکنم دختر ماه و مهربون

عزیزدلم این روش ها برای کسانی هست که سن و صفحات رشدشون بسته شده وگرنه اونی که تو سن رشد هست با خواب و غذای خوب و فقط بسکتبال رشدشو میکنه 🙂

بی تعارف میگم تو با همین قد هم بسیار زیباهستی قدر خودتو خیلی بدون گل🌹💙

خواهش میکنم دختر ماه و مهربونعزیزدلم این روش ها برای کسانی هست که سن و صفحات رشدشون بسته شده وگرنه ا ...

سپاسگزارم گلم 💙 

اره درسته 

از وقتی بیخیالش شدم و درگیرش نیستم به اندازه قبل حرص نمیخورم چه بسا الان خودمو دوست دارم واقعا 

😍انشاالله بزودی منم میرم

لطفا دعا کن زودتر با نامزدم عقد کنیم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙