2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم انتخاب بهتریه

82 بازدید | 7 پست

اولی اینکه دوباره بمونم پشت کنکور ، با ریسک قبول نشدن و بعد رشته ای مثل مدریت رو بخونم 

دوم اینکه الان لیسانس رشته ای که قبول شدم رو بگیرم (زیست شناسی) و بعد تلاش کنم باهاش مهاجرت کنم و اگه نتونستم ، برای کارشناسی ارشد تغییر رشته بدم و مدریت بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمااااااام تمااااااام تمااااااام تلاشتو بگم برای مهاجرتتتت

مهجرت خوبه اما اکه پول و مقدماتش رو فراهم کنی

همین که فقط مهاجرت کنی بری اونجا باید خیلی زحمت بکشی و از. صفر شاید هم زیر صفر اونجا بسازی و بیای بالا

مهجرت خوبه اما اکه پول و مقدماتش رو فراهم کنیهمین که فقط مهاجرت کنی بری اونجا باید خیلی زحمت بکشی و ...

منم قصدم همینه . اینکه اونجا از صفر بسازی و بیای بالا و عوضش دلار ، یورو بسازی به نظرم بهتره تا اینکه دو روز دیگه اینجا جنگ شه و از صفر بای ریال بسازی .

بعدم خیلیا بودن که تو کشور خارجی موفق شدن 

تمام تلاشتو بکن ، موفق باشی💞

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

۱_ دانشگاه ماتریکسه

۲_پشت کنکور موندن ب درد ۱۰٪ افراد میخوره و 

اشتباه محضه

۳_ هیچ هدفی پشت حرفات نیس پس با خودت

روراست باش

۴_خارج خبری نیس گذشت اون زمان ک همه فکر 

میکردن هرکی بره خوشبخته

۵_تو ایران چیزی نشدی اونور بدتره غربت سخته

۶_خوشبختی تو وجود هر انسانه بیرون دنبالش 

نگرد

۷_ چرا نمیری مهارت یاد بگیری؟؟؟

۸_ دانشگاه بری زیست بخونی فقط ۴ سال عمرت رو

سوزوندی اینده ای نداره

۹_ ب فکر پول دراوردن باش 💰 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
منم قصدم همینه . اینکه اونجا از صفر بسازی و بیای بالا و عوضش دلار ، یورو بسازی به نظرم بهتره تا اینک ...

بله خیلی ها موفق بودن. درسته

اما میگم قبلش تدبیر+ برنامه ریزی= موفقیت💕