2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین😞

138 بازدید | 18 پست

همسرم از موقعی که بیدار شده درد زیادی داره تو پاش مخصوصن زانوش کمر و ایناش هم حالت گرفتگی داره یعنی بلند شدنش راحت نیست بزوره

سنشون بالاست ۶۴ سالشه و اینکه دیشب سر شوخی با پسر برادرش که نمیدونم چند سالشه ولی جوونه تقریبا ۱۹ ، ۱۸ سالشه کشتی میگرفتن با اینکه همسرم چند باری گفت نمیتونم ولی اون ادامه میداد مدام

دخترم چندبار تذکر داد که بابام نمیتونه ارومتر ولی خب الان که بیدار شد کمرش نصفه انگار

دیشب هم برای یکاری گفتم بهش که گفت کمرم درد میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسپاسم و گرفتگی عضلات، دوش آب گرررم و ماساژ بده تو حمام، دوتا قرص دیکنوفلاک ۱۰۰ ( آلفیکس) همزمان بخوره ... اگه روغن سیاه دانه هم دارید که عااالیه، ۱۰ دقیقه باید ماساژ بده باهاش

کمرشو با کرم ضد درد لافار ماساژ بدین بگین امروز تا وقتی که این درد از بین بره استراحت داشته باشه

بنظرت برا پاهاش هم خوبه؟ 

همه داروخانه ها دارن؟

اره عزیزم اونکه همش خونست نهایتا میره یه اخباری تو هال میبینه وگرنه جایی نمیره که

بنظرت برا پاهاش هم خوبه؟ همه داروخانه ها دارن؟اره عزیزم اونکه همش خونست نهایتا میره یه اخباری تو هال ...

کلا این کرم برای درد ماهیچه ها و مفصل هاست ، بله فکر میکنم اکثرا داشته باشن 

دختری که آینده را دید💙🦋

خب دکتر میگه خانم شوهرت ۶۵ سالشه دیگه نباید کار سنگین کنه چیکار کنم

خب به حوفش گوش بده دیگه . گرم نگهش دارید ، ندارید یه مدت از جاش بلند شده ، خوب میشه ، بابای منم اینجوری شده بود 

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

دیسک کمر رو که داره عزیزم چندین ساله دوتا خرید از مغازه تاشته باشمم نمیگم بهش ضعیفه

خب پس دیگه همونه

ولی چه ادمه باحالیه با اون سن اومده کشتی گرفته خخ

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اسپاسم و گرفتگی عضلات، دوش آب گرررم و ماساژ بده تو حمام، دوتا قرص دیکنوفلاک ۱۰۰ ( آلفیکس) همزمان بخو ...

روغن سیاه دونه دارم اره 

دست میزنم بهش اخه دردش میگیره

نکه از الان اینطوره از چندین ساله ضعیفه مثلا ماساژ و اینا تحمل نمیکنه 

خب به حوفش گوش بده دیگه . گرم نگهش دارید ، ندارید یه مدت از جاش بلند شده ، خوب میشه ، بابای منم اینج ...

ما که گوش میدیم اونه که یجاهایی رعایت نمیکنه البته پسر برادرش یه تنه بلندش کرد یعنی خوده همسرمم گفته بود که نمیتونه

پدرتون چند سالشونه؟ مشکلشون همینجور بوده؟

ما که گوش میدیم اونه که یجاهایی رعایت نمیکنه البته پسر برادرش یه تنه بلندش کرد یعنی خوده همسرمم گفته ...

پدر من ۴۷ سالشه . کمرش یه روز که از خوب بلند شد گرفت ، دیگه صاف نمیشد

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

خب پس دیگه همونهولی چه ادمه باحالیه با اون سن اومده کشتی گرفته خخ

اره بابا اونم با پسر ۱۷ ساله

اخه بگو تو کجا اون کجا اخر هم کمرشو خراب کرد تازه بهم میگه خاله من که کاریش نکردم 

گفتمش تو میدونی عموت از پست برنمیاد و ضعیفه نیاز نبود اونکارو کنی خب🤦🏽‍♀️😄