2777
2789
عنوان

میترسم باردار باشم

526 بازدید | 16 پست

خانوما من  فک کنم دو سه هفته پیش رابطه داشتم 

ولی رابطه ی ما اصلا اونجوری نیست دخول کلا نداره من هنوز دخترم و اون مایع منی ام مطمئنم ک روی واژن اینا نریخت رو شکمم ریخته شد ولی من دیروز باید پریود میشدم هنوز نشدم خیلی استرس دارم میترسم 

به خودش میگم میگه هیچی نیست خیالت راحت 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از چی میترسی حامله که ۲۰۰ درصد نیستی هورمونات بهم ریخته تخم شوید دم کن بخوز

نمیخام عروسی و مراسمم و حامله باشم من خودم خیلی مراقبم از مایع منی کاملا مطمئنم ولی از مایع پیش ابش خیلی مطمئن نیستم 

[QUOTE=358114688]اره😂😂ولی اصلا نترس نمیشی براساس تجربه میگم[/QUOTE

بعد ی چیز دیگه ام بپرسم من رابطم ی جوریه که همسرم مدام پیشم نیست و اینا مثلا ما چند ماه اصلا رابطه نتونستیم داشته باشیم من اون چند ماه اصلا پی ام اس و اینا نداشتم 

ولی وقتی رابطه داریم من پی ام اس دارم انواع و اقسام چیزا رو تجربه میکنم 

از استرسه ینی ؟

[QUOTE=358114688]اره😂😂ولی اصلا نترس نمیشی براساس تجربه میگم[/QUOTEبعد ی چیز دیگه ام بپرسم من رابطم ...

نه چون یهووو هورمون هات ترشح میشن بخاطر اون فک کن چند مدت رابطه نداری بعد یهو وارد هیجان میشی و هورمونات تغییر میکنن بخاطر اونه