2777
2789
عنوان

چند تجربه از نازایی و باراداری

191 بازدید | 13 پست

سلام عزیزانم 

تعدادی تجربه و نتیجه ای که از دوران نازایی و بارداری خودم دارم رو در اختیارتون می ذارم ،برای شادی روح پدر و مادر صلوات بفرستید

من تقریبا چهار سال نازایی داشتم 

اول در مورد بی بی چک که خودم بارها فکر کردم باردارم هستم و خیلی اذیت شدم می گم 

خط خیلی کمرنگی که روی بی بی چک بعد از نیم ساعت میفته ارزش نداره خط تبخیر هست 

ولی اون سری که باردار بودم بازم خطش خیلی کمرنگ بود ولی سه دقیقه بیشتر طول نکشید که نشون داد 

پس هر چقدر که کمرنگ باشه ولی اگه زیر پنج دقیقه بیفته باردارید 

اگه بعد یک ربع بیفته خط تبخیر است

در مورد تست واکتیس کف کردن مهم نیست ،برای غیر باردار هم ممکن است کف کند ،مهم اینکه کف روش باقی بمونه ،و یا اینکه حباب های ریز از داخل ادرار مدام تولید میشه ،تو پنج دقیقه که من صبر کردم برای سنجش صحت آزمایش ،حباب ها تموم نمیشدن 

البته خیلی کم و ریز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و تجربه دیگه ای که دارم ،من ای وی اف کردم و چون ذخیره تخمدانم چهار دهم  بود ،یعنی از نیم کمتر

ولی ای وی اف نگرفت و به رابطه ادامه دادم تا وقتی سال بعد طبیعی  باردار شدم 

ماهی که باردار شدم متفورمین خوردم ،شبی دو تا موقع خواب

به نظر خودم تاثیر متفورمین بود

خدا خیرت بده خواهرم تخمک هاش ضعیفن دکتر دیگه جوابش کرده واسه بچه دارشدن بنظرشما امیدی هست

عزیزم پیش خدا اصلا این محاسبات ما  ،مثل تخمک ضعیف و اندازه فولیکول کوچک‌ واسپرم نارس و...  اینا معنی نداره 

خدا وقتی حضرت مریم رو با هسته خرما باردار می کنه ،یعنی هر چیزی ممکنه 

حتی همان هسته خرما بهانه اس 

خدا برای فرزند بخشیدن به  مریم به اون هم نیازی نداشته

عزیزم پیش خدا اصلا این محاسبات ما ،مثل تخمک ضعیف و اندازه فولیکول کوچک‌ واسپرم نارس و... اینا معنی ...

خوشحالم مادر شدی....منم منتظرم ....چندسالتونه

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
عزیزم پیش خدا اصلا این محاسبات ما ،مثل تخمک ضعیف و اندازه فولیکول کوچک‌ واسپرم نارس و... اینا معنی ...

آره واقعا...برای خدا کاری نداره..الان عروس عمه من بعداز ۱۸ سال بچه دارشده....

چندسالته گلم منم تاحدودی تجربه دارم کسی سوالی داشت بگه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن