2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ تاپیکی..میشه دعام کنی حالم بده..تو بترون ۷ بار یا ارحم الراحمین بگی دعا کن..

میخای بری حرم؟😭😭😭😭بگو یا امام رضا تورو ب جوادت کمکم کن دارم دق میکنم..بگو اقاجان تحمل ندارم تورو ب فاطمه ی زهرا حاجتمو بده ضامنم شو فداتشم جبران میکنم برات قول میدمت فقط ضامنم شو ..یا امام رضا حاجتمو بده واسطه شو برام تورو ب خدا ...بم نشونه بده دارم دق میکنم امام رضا میدونی چقد دوستت دارم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

آره خدا رو شکر

خدا کنه ادامه داشته بشه

خوش بحالت، حرم توی بارون خییییییلی قشنگه. التماس دعا. منم مشهدم، باردارم هستم... از امام رضا بخواه کمکم کنه تا روزهای باقیمونده رو بخوبی بگذرونم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
الهی من دورت بگردم تورو خدا خیلی دعام کن اسمم زهراست ۱۶ سالمه تاحالا مشهدم نیومدم.... خیلی دلم شکسته ...

چشم عزیزم

انشالله مشکلت حل آقا بطلبه

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .
آره خدا رو شکرخدا کنه ادامه داشته بشهخوش بحالت، حرم توی بارون خییییییلی قشنگه. التماس دعا. منم مشهدم ...

الهی بگردمممم 

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولون رو بغل بگیرید 

میشه شمام با قلب مهربونت برای من دعا کنی؟💔

یازدهم تجربی🌼

وای چ تاپیکی..میشه دعام کنی حالم بده..تو بترون ۷ بار یا ارحم الراحمین بگی دعا کن..میخای بری حرم؟😭😭 ...

چشم عزیزم حتما 

انشالله زودتر غمت شسته شه با بارون

به قضاوت کنندگان بگویید : اندکی صبر ؛ حوادث روزگار می‌چرخد .

خوش به حالتون اینجاهم همراه برف باریده بود چندروز پیش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
الهی بگردمممم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولون رو بغل بگیرید میشه شمام با قلب مهربونت برای م ...

عزیزم، چه دل مهربونی داری❤

اگه لایق باشم چشم😊

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم