2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگشت کن حلقت بیار بالا سبک شه معده ت یا آبلیمو بخور یا قرص ضدتهوع

من هیچوقت این فلسفه انگشت کن ته حلقت رو نفهمیدم

رفلاکس که با این بهتر نمیشه

بعدم آبلیمو بدترش میکنه سوزش رو شدید تر میکنه

ولی در رابطه با انگشت و اینا من اگر تا ارنج هم بکنم ته حلقم بالا نمیارم جدی😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قرص معده،دمنوش اویشن یانبات،عرق نعنافلفلی اگه گیرت بیادعالیه،فلفل سیاه یازنجبیل بزن روی اب بخور،حالا ...

فلفل و زنجبیل واسه رفلاکس ممنوعه

چیزای تند و ادویه جات نباید مصرف کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من هیچوقت این فلسفه انگشت کن ته حلقت رو نفهمیدمرفلاکس که با این بهتر نمیشهبعدم آبلیمو بدترش میکنه سو ...

من یه وقتایی سردرد خیلی شدید میگیرم با حالت تهوع که گلاب به روتون تا بالا نیارم خوب نمیشم 

دیگه مجبور به انجامش میشم، روم به دیوار 😂😂😂

آبلیمو هم برای حالت تهوع خوبه، روی من جواب میده معمولا 😁

من یه وقتایی سردرد خیلی شدید میگیرم با حالت تهوع که گلاب به روتون تا بالا نیارم خوب نمیشم دیگه مجبور ...

من نمیتونم بابا

تلاشم کردم قبلا

نمیشه

بعدم آره برای تهوعی که از سنگینی معده هست جواب میده

تهوع رفلاکس بخاطر برگشت اسید معده به مریه

چیز اسیدی بخوری باید جان به جان آفرین تسلیم کنی

حتی اگه ترشم نباشه ها

رفلاکسی ها اگر پرتقالم بخورن شیرینم باشه نابود میشن با معده درد

موزماست پروبیوتیک کشک عالی هستن سعی کن غذای پرچرب تند آبکی مثل سوپ و آش نخوری کته و ماست عاللیه

موز و کشک سنگینه.فقط زنجفیل حالت تهوع خوب میکنه کمک میکنه معده درمان بشه فقط تو چای بریز یا تو غذاها میتونی استفاده کنی

من نمیتونم باباتلاشم کردم قبلانمیشهبعدم آره برای تهوعی که از سنگینی معده هست جواب میدهتهوع رفلاکس بخ ...

اگه رفلاکس همون ترش کردن و سوزش معده باشه که کشیدم دردشوو

خیلی بده 🤦🏻‍♀️تقریبا بیشتر دوران بارداریم من سوزش معده داشتم 

اگه رفلاکس همون ترش کردن و سوزش معده باشه که کشیدم دردشووخیلی بده 🤦🏻‍♀️تقریبا بیشتر دوران بارداریم ...

اره همونه