2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش مام هدیه بده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من با اینکه بهش میگم دهنت بو عن میده باز فرداش بدتر بر میگرده نتیجه اخلاقی از فردا جای تغییر دادن با حرفم خودم دست به کار شم مسواک بزنم به دهنش

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

من با اینکه بهش میگم دهنت بو عن میده باز فرداش بدتر بر میگرده نتیجه اخلاقی از فردا جای تغییر دادن با ...

بعضیا دهنشون ارثی بو میده

من یکی از دوستام خیلی دختر تمیزی بود، ولی خب دهنش همیشه بو میداد، آدامسم فقط یکم بهترش میکرد.‌من خودم عادت کرده بودم (بوی شربت آهن میداد😅)

ولی یه نفر دیگه رو هم توی دانشگاه میشناختم اونم دختر تمیزی بود تیپ میزد و همین مشکل رو داشت، همیشه در حال آدامس جویدن بود، دندوناشم برق میزد، موقع حرف زدنم خیلی دهنشو باز نمیکرد 😁 ولی خب دهنش بو میداد بوشم بعضی وقتا خییییلی بد بود

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️