2777
2789
درآمد مامایی خیلی کمتر از آرایشگراسالبته آرایشگری که کارش خوبه و مشتری دارهالانم همه چی شده پولاونی ...

اصلا اشتباه من این بود که رشته پیرا پزشکی رو با یه آرایشگر که حتی ممکنه دیپلمم نداشته باشه مقایسه کردم 

تحصیلات حتی شما سره کار نری یک ریال هم درآمد نداشته باشی از مدرکت برات پرستیژ داره

نه عزیزم پرستیژ و درآمد دو تا ویژه جداعه و اصلا ربطی بهم نداره شما لابد این جوری هستی

من واقعیت جامعه رو گفتم عزیزم

الان کسی که ماشین میلیاردی زیر پاشه

صداش میزنن دکتر مهندس

اونجور چیزا واسه قدیم بود الان دیگه جواب نمیده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامایی که کارش خوب باشه درآمدش خیلی بیشتر از آرایشگره عجیبه واقعا

مثلا چقدر؟ مثلا مامایی که ماهی 50 میلیون میگیره؟

آرایشگرای تهران دوتا عروس درست کنن انقد میگیرن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اصلا اشتباه من این بود که رشته پیرا پزشکی رو با یه آرایشگر که حتی ممکنه دیپلمم نداشته باشه مقایسه کر ...

مدرکو که الان با پولم میخرن

فقط داشتن مدرک مهمه و پرستیژ داره!؟

دوران این چیزا گذشته. الان فقط پول اولویته

خداروشکر من هم درس خوندم هم شغل آزاد دارم

زیاد تو جامعه بودم و این چیزارو دیدم

حالا دیگه بقیش برمیگرده به دیدگاه و تجربه طرف

مدرکو که الان با پولم میخرنفقط داشتن مدرک مهمه و پرستیژ داره!؟دوران این چیزا گذشته. الان فقط پول اول ...

😂

دوره ی چی گذشته 

از کاره آزاد درآمد بالا هم داشته باشی بازم یه پزشک پرستیژش از تو بیشتره 

چند تا آرایشگر تو کل ایران این قدر میگیرن ؟؟؟؟؟؟بعدم آخرش بی سواده

خیلی آرایشگر تحصیل کرده هم داریم

چون درآمدشون از آرایشگری خیلی بیشتره

تا اینکه مرتبط با رشته دانشگاهیشون کار کنن

بین دوستام از این موارد زیاده

مثلا حسابداری خونده حقوقش 15 تومن بوده

ولی با کار سالن و آموزش 30 40 تومن میگیره

دیگه بخاطر پرستیژ مدرک که اونجا نمیمونن

میرن جایی که به نفعشونه و باعث پیشرفته

کجا مدرکو با پا می خرن شما کجا زندگی می کنید 😂

آگاهیتو از جامعه بالا ببر واقعا😂

خیلی آرایشگر تحصیل کرده هم داریمچون درآمدشون از آرایشگری خیلی بیشترهتا اینکه مرتبط با رشته دانشگاهیش ...

به هر حال صرفا پول نشون دهنده پرستیز نیست 

کلا پول یه چیزه 

پرستیژ یه چیز دیگه 

بعدم من رشته های علوم پزشکی رو گفتم نه حسابداری

درست میگه پرستیژ رو دندون پزشکی و پزشکی (تخصص) دارندباقی رشته ها معمولینبعدم درآمد و پرستیژ رابطه دا ...

فقط دندون پزشکی و پزشکی 

رشته های پیراپزشکی پرستیژ ندارن نسبت به شغل های دیگه ؟