2777
2789

خیلی بالا نیس..

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

معمولی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

معمولی یعنی چی یعنی پرستیژ مامایی از آرایشگری بیشتره یا نه یامثلا از خانم خونه دار

از خانوم خونه دار که بله قطعا

در برابر آرایشگری هم نمیشه مقایسه کرد

چون دوتا زمینه کاملا متفاوتن

معمولی یعنی نه خیلی بد نه خیلی بالا 

متوسط

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از. لحاظ پرستیژ دارم میگم میشه مقایسه کرد😂

آرایشگرا چون پولدارترن پرستیژشون بیشتره😂

خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کاری به درآمد ندارم پرستیژ میگم پولدار تر نیستن البته

درآمد مامایی خیلی کمتر از آرایشگراس

البته آرایشگری که کارش خوبه و مشتری داره

الانم همه چی شده پول

اونی که پولداره جایگاه اجتماعیش بالاتره

اونی که پولداره پرستیژ بیشتری هم داره و ...

دیگه الان همه رو درآمد حساب میکنن

درآمد مامایی خیلی کمتر از آرایشگراسالبته آرایشگری که کارش خوبه و مشتری دارهالانم همه چی شده پولاونی ...

نه عزیزم پرستیژ و درآمد دو تا ویژه جداعه و اصلا ربطی بهم نداره 

شما لابد این جوری هستی

درآمد مامایی خیلی کمتر از آرایشگراسالبته آرایشگری که کارش خوبه و مشتری دارهالانم همه چی شده پولاونی ...

مامایی که کارش خوب باشه درآمدش خیلی بیشتر از آرایشگره 

عجیبه واقعا