آفرو_ مدیر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 عنوان دلم بغل میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 48 پست تمام روحم درد و زخمهدلم تسکین و التیام میخوادیهو ظرف اضطراب میشکنه و تو تمام بدنم جریان پیدا میکنه و قلبم به درد میاد..غصه های رو دلم کی تموم میشن؟یکی یچیزی بگه ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼ 1403/08/04 | 01:03 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 چی حالتو بد کرده همچیزیاده دلیلشولی خب امروز هم بخاطر مریضیم حالم بده هم دلم واسه مامانبزرگم تنگ شده💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 خیلی امیدوارم از دست خودت راحت شیوقتی از خودت شکاری،شکایتو میش کی ببری؟ فقط با دردش ادم به خودش میپیچه ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 همچیزیاده دلیلشولی خب امروز هم بخاطر مریضیم حالم بده هم دلم واسه مامانبزرگم تنگ شده💔 دیدی ادم کنی دچار کسالت میشه،تازه متوجه میشه سلامتی روح و جسم حرف اول زندگیه.زوده زود بیماریت برطرف میشهمادربزرگتو نمیتونی بری پیشش؟ ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36559 امیدوارم از دست خودت راحت شیوقتی از خودت شکاری،شکایتو میش کی ببری؟ فقط با دردش ادم به خودش میپیچه فقط با مرگ میتونم راحت شم
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 دیدی ادم کنی دچار کسالت میشه،تازه متوجه میشه سلامتی روح و جسم حرف اول زندگیه.زوده زود بیماریت برطرف ... سرطان خون بدخیم دارم زوده زود خوب میشم؟:)کاش میتونستم...فوت کرده💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 فقط با مرگ میتونم راحت شم شاید ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 سرطان خون بدخیم دارم زوده زود خوب میشم؟:)کاش میتونستم...فوت کرده💔 واقعا نمیدونم چی بگم......فقط میتونم ارزوی سلامتی داشته باشم برات.. ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 واقعا نمیدونم چی بگم......فقط میتونم ارزوی سلامتی داشته باشم برات.. مرسی عزیزم ولی دلم میخاد بمیرم... کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 مرسی عزیزم ولی دلم میخاد بمیرم... من نمیدونم اینجور مواقع جایز هست سوال پرسیدن یا نه .. ولی میتونم بپرسم چندوقته مبتلا شدی؟تو فکر نکنم سنت زیاد باشه ، تو دلت اینو میخواد،منم دلم میخواد با سلامتی بدویی بری دنبال ارزوهات ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 من نمیدونم اینجور مواقع جایز هست سوال پرسیدن یا نه .. ولی میتونم بپرسم چندوقته مبتلا شدی؟تو فکر نکنم ... بپرس عزیزم اشکال ندارهچند ماهی میشه دقیق نمیدونم بخدا۱۸ سالمه دی میشم ۱۹ارزوهام نشدنیه دیگه💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 بپرس عزیزم اشکال ندارهچند ماهی میشه دقیق نمیدونم بخدا۱۸ سالمه دی میشم ۱۹ارزوهام نشدنیه دیگه💔 پیوند مغز استخوان انجام دادی؟چندم دیماهی،منم دیماهی امالان سخته بهشون فکر کردن،ولی یروزی میشه ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼
هعییی_زندگیی عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 پیوند مغز استخوان انجام دادی؟چندم دیماهی،منم دیماهی امالان سخته بهشون فکر کردن،ولی یروزی میشه نه چون اونجوری که دکتر گفته حتما درمانم اثر نداره ۹ دی💗هعی💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
آفرو_ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3014 نه چون اونجوری که دکتر گفته حتما درمانم اثر نداره ۹ دی💗هعی💔 نه❣️پیوند برای اوناییکه خیلی اوضاعشون وخیمهپس قطعا بهبود پیدا میکنیمن ۶ ام🩷✨️ ﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن! ﮼