2777
2789
عنوان

جاری آبجیم بهش گفته سلیقه ام نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
اینش آره ولی هرکی یه اخلاقی داره....مهمونای ما اونقد پر رو هستن که همه جای خونه رو میرن میبینن حتی د ...

واقعا چرا ی عده این قدر سرشون تو زندگی بقیه هس

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون میگه آدم باید از وسایلش لذت ببره بعدشم گفت من زن تمیزی هستم نمیزارم آشپزخونم کثیف بمگنه

خب اون نظراتشو برا خودش نگه داره درضمن کی گفته استفاده نمیشه از اشپزخونه اصلی هم استفاده میشه هروقت هرجا عشقشو داشته باشی اشپزی میکنی دیگه

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
اون میگه آدم باید از وسایلش لذت ببره بعدشم گفت من زن تمیزی هستم نمیزارم آشپزخونم کثیف بمگنه

عزیزم کاش همون لحظه جوابشو میداد

بعدم بگو خواهرت کار خودشو بکنه

مطبخ خیلی خیلی خوبه هم خونه بو نمیگیره هم وسایل تمیز و نو میمونن 

جواب نمی خواد  شاید حسادت کرده خونه های بزرگ همه مطبخ دارن ،من که خیلی دوست دارم بهش بگه وقتی مطبخ باشه وسایل اضافی می ره داخل مطبخ یا گاز اشپزخونه اصلی همیشه تمیز ومرتب ، کاشی کثیف و چرب،نمی شه ،خونه بوی غذای وچربی نمی گیره ،اشپزخونه همیشه شیک ومرتب می مونه 

عزیزم کاش همون لحظه جوابشو میدادبعدم بگو خواهرت کار خودشو بکنهمطبخ خیلی خیلی خوبه هم خونه بو نمیگیره ...

اون بازم این حرفا رو تکرار میکنه سری بعد چی بهش بگه وقتی این حرفو زد

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
واقعا چرا ی عده این قدر سرشون تو زندگی بقیه هس

نمیدونم به خدا 😑اون سری جاریم سرزده اومده بود ماهم خوابیده بودیم بیدار شدیم دیگه تختو مرتب نکردم در اتاق خوابو بستم پاشد رفت درو باز کرد نگاه کرد😑😑😑اونقد حرص خوردم اصلا فرهنگ ندارن 

جواب نمی خواد شاید حسادت کرده خونه های بزرگ همه مطبخ دارن ،من که خیلی دوست دارم بهش بگه وقتی مطبخ ب ...

همین ها رو گفته ولی اون گفته ترجیح میدم از اشبزخونم لذت ببرم و من خانم تمیزی هستم نمیزارم کثیف بشه 

نمیدونم به خدا 😑اون سری جاریم سرزده اومده بود ماهم خوابیده بودیم بیدار شدیم دیگه تختو مرتب نکردم در ...

ای بابا 

واقعا فرهنگ خیلی مهمه که بعصی ها از داشتنش محروم هستن

همین ها رو گفته ولی اون گفته ترجیح میدم از اشبزخونم لذت ببرم و من خانم تمیزی هستم نمیزارم کثیف بشه

دیگه هر چه قدر هم تمیز باشه موقع اشپزی بهم می ریزه ،خواهر ۱۵ ساله مطبخ داره همیشه اشپزخوتش تمیز ،سینک نو هست گاز نو هست ،مطبخ هم تیکه ایی از اشپزخونه با همون کابینت هست گاز وسینک و همه چی داره چه ربطی داره ،خواهرت بگه خوب سلیقه ایی است خونه های مهندسی شده همه مطبخ داره ،مگه مطبخ اون سمت حیاطه که این مدلی گفته می دونه مطبخ قشنگه خواسته خواهرت رو منصرف کنه 

دیگه هر چه قدر هم تمیز باشه موقع اشپزی بهم می ریزه ،خواهر ۱۵ ساله مطبخ داره همیشه اشپزخوتش تمیز ،سین ...

مرسی عزیزم که.وقت گذاشتی وتایپ کردی 

حرفاتون خیلی خوب بود ممنونم