2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون چیکار کنم

91 بازدید | 13 پست

امروز  کارم زودتر تعطیل شد بعد خانم همکارم اومده بود محل کار بعد میخواست بره همکارم بهش  گفت که منو برسونه  خونمون  بعد خانومه سرویس مدارسه قبلنم هم مدرسه ایم بوده 

گفتم اول زنگ بزنم ببینم خونوادن نمیان زنگ زدم نتونستن بیان بعد دیگ خانومش منو رسوند دیگ رسیدیم تشکر کردم و اومدم خونه حالا الان مامانم میگه باید بهش پول میدادی اون سرویسه و فلان هی غر میزنه😑من اصن ب ذهنم نرسید مامانم ی جوری گفت الان پول گذاشتم تو کیفم شنبه بدم ب همکارم ب نظرم شاید قبول نکنه نمیدونم چیکار کنم چی بگم هوفففف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشع زشته اونم بعد چند روز بخوای پول بدی

نه مثلا شنبه بگم اون روز مریم منو رسوند من پول همرام نبود شرمنده ولی بنظر خودمم زشته نمیدونمممم البته این پسره خودش انقد پروعه شایدم بگیره نمیدونم والااا اههه حالا میترسم بکه رسوندمش همینجوری رفت حساب نکرد نمیدونم😑🥲ولی خو زشته اگ چیزی نگمم؟

میتونی به همکارت بدی بگی بده بهش

همکارم ک خیلی چرته🤣اصن لیاقت نداره همین الانشم ازش بدم میاد ولی فک کردم همینجوری منو رسونده خانومش اخه میخواست بره خودش بعد شوهرش گفت ک منم برسونه 

چی مثلا؟

اول تشکر کن ازش بگو راهشو بخاطر من دور کرده  بعد هدیه بده بهش اصن حرف پول نزن  من یه بار  مثل این اتفاق واسم افتاد بعد یک هفته دختره اومد پول بهم داد خیلی خیلی خیلی بهم بر خورد 

نمیدونم در حو وضعیت مالی خودت   روسری  ادکلنی   پیراهنی یا یه  تابلو چبزی

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

همکارم ک خیلی چرته🤣اصن لیاقت نداره همین الانشم ازش بدم میاد ولی فک کردم همینجوری منو رسونده خانومش ...

ولی در کل محبت کرده یطوری محبتش جبران کن چون چرتم هست دگ منتی چیزی سرت نباشه

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

اول تشکر کن ازش بگو راهشو بخاطر من دور کرده بعد هدیه بده بهش اصن حرف پول نزن من یه بار مثل این ات ...

من محل کارم با خونمون با ماشین شاید۳دیقه باشه اونقد دورم نیس حالا ببینم فردا شاید ی چیزی براش بگیرم نمیدونم