2777
2789
عنوان

به پسره که بی ام دبلیو داره تو اینستام خودم نخ دادم😐😐😐💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط حصرت عباسی مواظب خودت باش اچ پی وی بیداد میکنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ماشین اجاره نباشههههه صلواتتتت

تو عکساش هس بابا😂😂😂

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

چه جالب مگه تو شوهر داری که تاپیک قبلی در مورد حامله شدن نوشتی؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

حس میکنم پسره با اون عکس العمل بیست تا دوست دختر داره😂پسر نیست که زگیل متحرکه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
ماشین اجاره نباشههههه صلواتتتت

نامزد من نمایشگاه داشت😂😂همه ورمیداشتن البته باید تو ماشین سهم داشته باشی مثلا یکی ۵۰۰ میلیون رو ماشین ۱۱ میلیاردی سهم داش😂😂😂 خودشو صاحب اون میدونس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خدایا

چرااا من ک الانننن دارم از سینگلی میمیرممم باید این تاپیکارو ببینمممم

@سوسیسبندری بیااا نگااا بیااااا😭😭🔪

اینستاام ندارم مخ کسیو بزنم

داشتمم میدیدی کویر میشد🤣🤣

اسی ایشالا خوشبخت بشییی دست راستتم تو سر ما 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

تاپیک قبلیت😐😐😐

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)