2777
2789
عنوان

باران

146 بازدید | 4 پست

صدا وبوی بارون میاد وحس آرامش عالی،

گفتم این حس قشنگو باهاتون به اشتراک بزارم،

دلشون شاد ولبتون خندون

شعری که زمزمه کردم تو این مدت

کاش بارانی ببارد قلب‌ها را تر کند

بگذرد از هفت بند ما، صدا را تر کند

قطره قطره رقص گیرد روی چتر لحظه‌ها

رشته رشته مویرگ‌های هوا را تر کند

بشکند در هم طلسم کهنه این باغ را

شاخه‌های خشک و بی بار دعا را تر کند

مثل طوفان بزرگ نوح در صبحی شگفت

سرزمین سینه‌ها تا ناکجا را تر کند

چترهاتان را ببندید ای به ساحل مانده‌ها

شاید این باران -که می‌بارد- شما را تر کند

ببین بخ خاطر بس تربیتی اون کاربر پست های کینیارابسته پس همین جا جوابت را ندیدم ببین تو غلط میکنی برای من تعیین تکلیف میکنی بعدم شماصدساله دارید میگید اخراتونه ولی هیچ غلطی نتونستید تا الان بکنید تازه باید جواب کارای دوسال پیشتون راپس بدید به کوری چشمتون این نظام‌حالا حالاها سرپرست بعدم ازمدل حرف زدن معلومه اونحرفها وکاراهارا گفتی کی انجام‌نیده

توهمه لنگه همون آرش زور گو هستیبعدهمین شما تهمت زورگورا به نظام‌میزنهبعدم‌میخوای جمعه خراب نشه تو غلط میکنی میای اون جا جواب من  ا میزنی کسب که کامتش را باز می‌گذاره مس باید تحمل نظر مخالف راهم داشته باشه شما نظام‌ ا نمیتونی سرنگون کنید شتر د خ اب بیند پنبه دانه تازه باید تقاص علطهای دوسالپیشتون را مس بدیدوباید برید سینه قبرستون برید جهنم پیش اون شازدتون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم‌خداییش خودت بگو من جه حرف بدی بهت زدم که اون طور عصبانی شدی وبرگشتم اون جور جواب دادی تویی که این قدر ادعایفهم وشعور داری بگو اینکه ا م بخواد یکی را از اشتباه دربیاره این کجاش علیه اصلا کدوم عقلی قبول میکنه جواب اون حرف من درمورد نظرشما درمورد اون سربال را باید اون طور جواب داد مگه من‌جی گفتم‌من هان مثلا اگر یه نفر چه میدونم‌پدرومادر اهر برادر یا هرآدم نزدیک بهت راجع به به نستله بهت بگه نه این طور که تصور میکنی میست این طور جوابش را میدییامثلا خودت خوشت میاد خودت یک‌حرفی را به یکی بزنی که ا ن طرف برداشت غلط از حرفات بکنه بعدتو بخو ای از اشتباه درش بیاری  بگی نه اون طور که ت  فکر میکنی نیست به نظرخود که ادعای عقل وشعور داری جوابش اون حرفهایی کخ تو زدی بعدم کی حالا تو او ن پست حرفهای شمارا تایید کرد یا همون حرف شمارا د مورد سریال زد وگفت میخوان بگن که فلان وفلان که حالا تو به من میگی نباید زیر پستی که باهات هم نظر نیستند نظر بدی پس یاد بگیر از ایم به بعد به جای اینکه با قلدر بازی جواب بی ربط بوی اول کمی له حرفات فکر بکنبعد جواب بده.

بعدم‌خداییش خودت بگو من جه حرف بدی بهت زدم که اون طور عصبانی شدی وبرگشتم اون جور جواب دادی تویی که ا ...

چرت خودت میگی وامثال خودت،درست حرف بزن تا درست بشنوی،نخوندم،چون حوصلت ندارم،بعدم چی داری برای خودت میبافی؟فیلم چ ربطی داره به جامعه وجبهه گیری؟اخه ادم فهمیده مشکل اینه که داشتیم درباره فیلم حرف میزدیم که یه طرفه بود همش،برو تو یه ادم تندرو هستی که فقط فکر میکنی با هوار هوار میتونی بگی من ادم خوبیم ودقیقا مثل همون فیلم بقیه عنن،اخه باشعور من اگه بااین مملکت مشکل داشتم بچم شاهد نمیفرستادم،مشکل فیلمه وادمای تندرو مثل شما،خواهشا دیگه پستم نزار،چون اینا مثل همینا که گذاشتی نمیخونم،هیچ وقت یه طرفه حرف نزن،چه رژیم قبلی چه این رژیم هم خوب دارن هم بد،خواهشا شازده مازده هم نگو که اونم یه خری بود مثل اقازاده ها الان،ولمون کن تو روخدا