اگه ببینیدکسی تخلف آشکاری کرده مثلاً برای استفاده ازتسهیلاتی مدرک جعلی ارائه داده درحالیکه شما توهمون شرایط روال قانونی روطی کردیدمیریداطلاع بدید؟یامیگیدبه حال من که کم وزیادی نداره ومیسپاریدش به خدا؟
همکلاسی من رفته گواهی آورده بچه زیرسه سال داره و دانشگاه رومجازی کرده درجالیکه نداره ومن بابچه ۵ساله مجبورم هفته ای دوروزبچه روول کنم برم دانشگاه بتطرتون انصافه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خییییلی ببین بذاربرات بگم همکلاسی من رفته گواهی آورده بچه زیرسه سال داره و دانشگاه رومجازی کرده درجا ...
میشه ازت یه خواهش کنم بگی چطوری تونسته کلاس مجازی بگیره ؟ منم بچه کوچیک دارم تنها دغدغم دانشگاه رفتنه به دانشگاهم میگم میگه ما مجازی کلاس نمیدیم توی تلویزیون گفت اگر قبول نکنن میشه شکایت کرد ولی خوب می ترسم
مرگ من راست میگی ؟؟؟ وای یا خدا برام دعا کن میخوام شنبه برم دباره بهشون بگم ای خدااا این بار و قبول کنن خبر ندارید چقدر دو ساله نشستم و گریه کردم هرجا میرم رنگ و قلم میبینم یاد رشتم میفتم میشینم گریه میکنم افسردگی گرفتم ای کاش بشه
والا تو کلاس ما که سهنفر محازی شدن یه نفرم مدرک الکی آورده شماکدوم دانشگاهی ؟
توی این روزایی که دردم شده دانشگاه رفتن واقعا بهم امید دادی ایشالا خداهم بهت شادی بده عزیزم اگر منم بودم می رفتم لوش میدادم ولی کار درستی نیست بگذر ازش