2789
عنوان

مادر شوهرم به طرز عجیبی اصرار داره عکسم رو داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 24 پست
یه دعا نویس بهم گفت برا ا ینکه دعات باطل بشه نیاز به عکس هست

اجنه چقد مدرن شدن

فردا پس فردا اتلیه میزنن😂😂💔واقعا باعکس اینا هم میشه؟هرروز یه چیز جدید میشنویموای

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توام وقتی مادرشوهرتم بود،به خواهرشوهرت بگو عسیسمممم انقد برام عزیزی که دلم میخواد عکستو داشته باشم،میشهههه داشته باشم؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
اجنه چقد مدرن شدنفردا پس فردا اتلیه میزنن😂😂💔واقعا باعکس اینا هم میشه؟هرروز یه چیز جدید میشنویموای

بله که میشه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
وااا مادرشوهرته ها....بدبین نباش ی جا میره میگن عکس عروست رو نداری یا عکس بچه هات رو نداری دوست داره ...

حرف شما درسته ولی ترس دارم چون خیلی سختی کشیدم تا این زندگی درست بشه 

این اتفاق واسه دوست خواهرم افتاده بود

دوستش دوتا بچه داشت ی پسر نوجوون و ی دختر ۲۰ ساله

یهویی پسر نوجونه میمیره و دخترش ک ازدواج کرده و خیلیم خوشبخت بوده کارشون ب دعوا میرسه

میرن پیش دعوا نویس و میگه از روی عکس دعا درست کردن و هیچوقت عکساتونو جایی ندین

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

حرز امام جواد(ع) بخر ببند به بازوت یا گردنت اویز کن واسه شوهرتم فوری فورا نماز داره سرچ کن

عکس نده بهش 

نزار دستش برسه یا ازت بگیره اصلااا هر چی هستو بریز فلش و پاک کن

همش دعاهای حصار وحفاظت چهار قل بخون و اصلا نترس خدا مواظبته

و دعاهای دفع شر واسه خودت و شوهرت بخون

سرچ کن‌همش هست و قرانیه

لطفا جدی بگیر و اصلا نترس اما منتظر نشین

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
نه دلتوپاک کن ...یکی ازاقوام عکس عروسشوگذاشته روطاقچه

مادر شوهر منم گذاشته البته کنار پسرشم🤣😅

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔