2777
2789

من بعد از فوت مادرم موسسه خیریه زدم به نامش

هر ماه مبلغی از سرمایم رو به همراه کمک برادرم و گروه فامیلی رو میدم به کسی

ماه پیش دو تیکه جهاز خریدیم بزای یه دختر نیازمند

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

سلام من پدرم سرطان داره دکتر براش قرص گرون نوشته ،خودمم عقدم و باید جهیزیه بخرم و هیج درآمدی نداریم،اگر‌کسی درتوانش هست کمک کنه لطف بزرگی می‌کنه هر مدرکی هم خواستین میفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز مند رو اول دور بر خودت پیدا کن معمولا توی فامیل هست خانواده ای که از همه ضعیف تره حالا هرطور دوست داری کمک کن.

من خودم توی فامیل داریم و بچه شون که الان دبیرستانه گفتم سه ماه تابستون اومد پیشم سرکار و بهش حقوق خوب دادم تا کمک اجاره خانوادش کنه‌.یا هر چند وقت یکبار به مادرش سفارش ترشی مربا میدم با اینکه مصرف ندارم ولی میخرم و هدیه میبرم خونه فامیل میگم از فلانی خریدم و کلی تعریف و تبلیغ میکنم تا اونها هم بخرن. یا مناسبتها پول هدیه میدم تا خرید کنند ولی مستقیم و تابلو کمک نمیکنم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

این همه بی خانومان معتاد  کودک کار  غدا بینشون پخش کن .تو بعضی محله ها خیلی زیادن 

یبار یه جعبه شیرینی گرفتم بینشون پخش کنم حمله کردن بش گداشتم فرار کردم از گرسنگی اینکار کردن 

یبارم غدا پخش کردم طفلیا خیلی مودبانه گرفتن یکی

یبار به پیر مرد دستفروش غدا دادمـ درحقم دعاکرد گرفت خیلی خوشحال شد خیلی  نمیدونم چراشو 

کاش میتونستم بازم اینکار کنم کاش کاش کاش ولی نمیتونم

چرا نمیتونید؟

چندساله بیمارم.قبلا شاغل بودم و درامد داشتم و سالم بودم میپختم میرفتم پخش میکردم.الان محتاج بقیه که تو بچه داری کمک کنن بم .اگ تونستی کارخیرت کردی یه دعا هم برای من بکن خیلی خستم خیلی