زنگ بزنم بینم همسرم کی میاد ماشین خراب شده هنوز نیومده
اره بگو بیاره
تا اون وقت هم چشماتو ببند تو تاریکی استراحت کن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منم حالت میگرنی داشتم یه مدت هرروز بیشترمیشد تابه نوافون رسید ک ارومم میکرد و بعدم نوافونم طول میدادخوبم کنه بعدا رفتم دکتدبرام منیزیم پودرشو نوشت وقرص نوروتریپیتیلین ۲۵ نوشت خوردم عالی بود سردردم کمترشد بعدا زن شاهرخ استخریم ک هلندزندگی میکنه گفته بود دکارش اینارو برا میگرنش میده واقعاخوب بود
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!
وای من الان یه سمت سرم سمت راست گیجگاهم چشمم فکم دندونم درد میکنه بدجوور انگار دارن مغزمو سوراخ میکنن از کنار چشمم خیلی بده حامله هم هستم قرصم نمیتونم بندازم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️
نه بابا عنبرنسا چیه. رابطه داشته باش. شصت درصد افراد گفتن با رابطه دردشون بهتر شده یا کلا از بین رفته. سی و سه درصد گفتن دردشون بدتر شده. هفت درصد گفتن براشون اثری نداشته.
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟