2777
2789
عنوان

مهاجرت به آلمان

177 بازدید | 25 پست

سلام 

بین دو راهی موندیم که بریم یا بمونیم!!!!

اینجا شغل درآمد همه چی داریم ولی باز  احساس می‌کنیم بریم بهتره همسرم با ویزای کاری واسه المان اقدام کرده هم خوشحالیم هم استرس و نگرانیم که بریم اونجا چی میشه؟ لطفا اگه تجربه دارین از رفتنتون به یه کشور دیگه بگین که پشیمون شدین یا نه؟؟؟

💏🙎💞 همسرم پسرگلم کنارتون حالم خوبه💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره کدوم شهر میریدبا مدرک زیر b2هم نرید اذیت میشید

البته که گفتن b1 همسرم و‌من پیوست با a1 ولی هردومون بیشتر از سطحی که گفتن میخونیم که اونجا راحت‌تر باشیم 

البته که گفتن b1 همسرم و‌من پیوست با a1 ولی هردومون بیشتر از سطحی که گفتن میخونیم که اونجا راحت‌تر ب ...

در a1 معرفی خودتون یاد میگیرید خیلی خیلی برا مکالمه اذیت میشید 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

خوش به حالت دغدغه ذهنیت خارج رفتنهمن دغدغه ام اینه پول تو جیبیامو جمع کنم پول کاپشن بشه:/

نه عزیزم ما هم واسمون همه چیز عالی نیست باید کلی پول بدیم واسه ویزامون 

بری بهتره ارزش پول بالاست کلا از همه نظر خوبه من بودم میرفتم

فقط چون باید اونجا خیلی کار کنی و تقریبا از صفر شروع کنی 

اگه ایتا داری خانم #‍ دکتر_موتا تو کانالش واقعیتهای زندگی در آلمان رو گفته هم سختی ها و هم مزیتهاش رو کامل توضیح میده 

اینستا هم داره که من آیدیشو نمیدونم البته اینجا هم کلا نمیشه آیدی بفرستی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
در a1 معرفی خودتون یاد میگیرید خیلی خیلی برا مکالمه اذیت میشید

البته زبانش خیلی سخته ولی وقتی شروع کردیم به یادگیری شیرینی خودشم داره فقط خیلی باید تکرار بشه منوهمسرم خصوصی کلاس میریم کنارشم توی خونه آنلاین تقریبا روزی ۴ ساعت