2777
2789
عنوان

پس انداز برای فرزند

173 بازدید | 26 پست

از وقتی دنیا اومده بیمه عمر باز کردیم براش منم نظرم اینه شوهرم گاهی دلار بگیره چون دیگه پول یه گرم طلا هم نداریم از این ببعد

نظر شما برای پس انداز کردن چیه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

خوبه دلار 

بعد تا چند مدت دیگه که دلار جمع کردید دلارا هم کشید بالا برید طلاش کنین چون ممکنه باز بکشه پایین

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه دلار بعد تا چند مدت دیگه که دلار جمع کردید دلارا هم کشید بالا برید طلاش کنین چون ممکنه باز بکشه ...

فقط اینکه دلار اسکناس بهتره یا آنلاین

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بیمه عمر رو که بی خیال. ما چند سال پرداخت کردیم. اخر ول کردیم همینجوری

ولی طلا بخر. یک گرمی. ابشده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

به نظرم این بیمه هایی که میگن بعد ۳۰ سال فلان میلیارد بدرد نمیخوره با توجه به اینکه ممکنه ۳۰ سال بعد مثلا ۲۰ میلیارد دیگه خیلی بی ارزش شده باشه

ممکنه مثلا ی نفر ۲۰ سال پیش بیمه باز کرده بود

و برای الان شاید ۵ میلیارد میشده

الان ۵ تا هیچی نمیاره شاید ی ماشین نهایتا

دو کاربر  دهه هشتادی  و دهه هفتادی
همون پول بیمه عمر طلا بگیری بهتره

آخه ماهی 100 و خورده ای میده زیاد نیس ک بشه طلا گرفت باهاش

واسه همین دلار ب ذهنم اومد

من پارسیان میگیرم اندازه پولم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بیمه عمر رو که بی خیال. ما چند سال پرداخت کردیم. اخر ول کردیم همینجوریولی طلا بخر. یک گرمی. ابشده

آخه میگن اینا تشخیصش سخته 

به نظرم این بیمه هایی که میگن بعد ۳۰ سال فلان میلیارد بدرد نمیخوره با توجه به اینکه ممکنه ۳۰ سال بعد ...

اره منم نظرم در مورد بیمه عمر همینه اما شوهرم میگه نه بازم خوبه