2777
2789

ما یه خونه  خیلی کوچولو خریدیم همسرم حتی به زبونم نیاورد...من حقیقتا ناراحت شدم چون سرویس طلامو فروختم و توی اون تایم تا پولمون جور شه هیییچ هزینه ای نکردم....توقع داشتم حتی ب زبون بیاره....الان با پول قرض کردن و قناعت و اینا میخوایم یه پراید داغون بخریم به شوهرم به شوخی گفتم تو ک میگی منو دوست داری ب نام من بخز....میگه مشکلی نیستا ولی عوارضی و پیامک و فلان و فلان همش میاد،ماشین دردسر داره

واقعا ناراحتم چیکار کنم داره دلسردم میکنه....برام مهم نیست واقعا چون واسه زندگیمونه ولی من خیلی از همه چی میزنم تا چیزی بخریم خیلی باهاش یکی هستم ولی اینجوری بهم برمیخوره

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره زده البته من بهش نگفتماینجور چیزا به اخلاق طرف بستگی داره. مادر شوهرت هم چیزی به نامش هست؟

اره کل خونشونو پدرشوهرم بنامش زده قبل فوتش... خونشون ویلایی دوطبقه س

اره کل خونشونو پدرشوهرم بنامش زده قبل فوتش... خونشون ویلایی دوطبقه س

خب پس اینم بالاخره همون کارو میکنه نگران نباش. پسرا از باباشون یاد میگیرن باید با زنشون چجوری رفتار کنن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس اینم بالاخره همون کارو میکنه نگران نباش. پسرا از باباشون یاد میگیرن باید با زنشون چجوری رفتار ...

اره در کل خوبه همه چیش مهربونه پنهون کاری و فلان اینا نداره ولی حقیقتا ناراحت شدم....البته هنوز یسال نشده ازدواج کردیم

عزیزم پس توام با این شوهر خیلی نمیخواد فداکاری کنیحداقل چند وقت دیگ یکی نیاد همه چی به کامش توام دست ...

در کل ادم بدی نیست ولی این کاراش ناراحتم میکنه

اره در کل خوبه همه چیش مهربونه پنهون کاری و فلان اینا نداره ولی حقیقتا ناراحت شدم....البته هنوز یسال ...

خب پس اولشه فعلا مونده تا ۱۰۰درصد اعتماد کنه

منم بعد ۲ تا بچه اموالشو باهام نصف کرد وگرنه تا قبلش هرچی میخرید میگفت برا تو ولی به اسم من نمیزد

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس اولشه فعلا مونده تا ۱۰۰درصد اعتماد کنهمنم بعد ۲ تا بچه اموالشو باهام نصف کرد وگرنه تا قبلش هرچ ...

دقیقا خودمم به همین فکر میکنم...میگم حالا هنوز شاید اعتماد به زندگی رو نداره و محتاطه 

مرسی ازت بانو❤️