2777
2789
تو اون دو سال از کسی دیگه خوشت نیومده؟ که بگی اگه با اون بودی خوشبخت تر بودی یا ازش خوشت بیاد؟

من پونزده سالم بود و بعد از یه دعوای الکی از چشمم افتاد البته من چون ازش بدم میومد خیلی بهش خیانت کردم چت و غیره.... اون اسممو تتو زده بود درکل بدی کردم در حقش اما الان خو‌ حالم که جدا شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم دلیل امضایی که گذاشتیو؟

من بچه دارنمیشم

درحال درمانم و باید ای وی اف کنم

۱۰ روز ۱۰۰تادونه امپول زدم🥲

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من پونزده سالم بود و بعد از یه دعوای الکی از چشمم افتاد البته من چون ازش بدم میومد خیلی بهش خیانت کر ...

منم بچه بودم که ازدواج کردم

خودشو از چشمم انداخته هرکاری میکنم خوب بشه نمیشه

تا میاد دلم براش تنگ بشه گند میزنه تو همه چی

ازدواج نکردی بعدش؟

من بچه دارنمیشمدرحال درمانم و باید ای وی اف کنم۱۰ روز ۱۰۰تادونه امپول زدم🥲

با تمام وجودم از خدا میخوام دامنتو سبز کنه و ی بچه خوشگل و تپل و مپل بهتون بده و خوشبخت باشین همیشه❤️

با تمام وجودم از خدا میخوام دامنتو سبز کنه و ی بچه خوشگل و تپل و مپل بهتون بده و خوشبخت باشین همیشه❤ ...

ممنون عزیزم انشالله 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

منم بچه بودم که ازدواج کردمخودشو از چشمم انداخته هرکاری میکنم خوب بشه نمیشهتا میاد دلم براش تنگ بشه ...

نه خاستگاری برام زیاد اومد برای کسی هم مهم نبود اما این دفعه ازدواج کنم با چشم باز انتخاب می‌کنم من خیلی کتک خوردم خیلی از بابام 

خانواده که مهم نیست وقتی خودش خوبهشده وقتایی یکی دیگه به چشمت بیاد و از ی مرد دیگه خوشت بیاد؟ خیانت ...

اره پسر داییم‌ رو میخواستم نمیدونستم اونم منو میخواسته دوسال پیش بهم گفت ولی من الان دوتا بچه دارم و۳۲سالمه زود ازدواج کردم 

نه خاستگاری برام زیاد اومد برای کسی هم مهم نبود اما این دفعه ازدواج کنم با چشم باز انتخاب می‌کنم من ...

دورت بگردم ازدواج اجباری بوده و کتکت زدن💔😭

انشاالله ی ازدواج خوب نصیب بشه