2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیات علمی فقط بقیش درآمد نداره مگر بخوای کارگاه برگزار کنی یا رزومه قوی داشته باشی مثلا مهندس باشی یا وکیل باشی بگی مدرس دانشگاه هم هستم رزومه بشه وگرنه نمیصرفه بعدم دبیری استخدامی ولی دانشگاه استاد مدعو و اینا باید سال هاااا زحمت بکشه و مقاله و اینا یا تو دانشگاهی که دکتری خونده یا پارتی بتونه بشه هیات علمی وگرنه ممکنه یه روز از خواب بیدار بشن بگن فردا نیا چون امنیت شغلی نداره استخدام رسمی نمیشی 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

هردو خوبه   ولی  در زمان ما کمی چالش دارند 

بچه ها شیطانند   اگه کوچکترین چیزی به دانش اموز بگی اولیا   اموزش وپرورش میره شکایت

تدریس تودانشگاه هم   یتونه مشابه همین باشه  ولی دانشجو  جبهه میگیره  

البته اینها رو که میگم   ممکنه  پیش بیاد 

بستگی به روحیات  معلم یا استاد داره

درامد غیر علمی دانشگاه حدودا چقدر هست؟

ساعتیه ولی خیلی کمه خیلییی کم انقدری که به عنوان شغل نباید روش حساب کنی دانشگاهشم بستگی داره باید زنگ بزنی بپرسی

دبیری بهتره پس درسته؟

ببین نمیخوام الان پشیمونت کنم ولی اونقدری که من اطلاع دارم اره ولی اول میتونی تلفنی آمار اونم در بیاری که پس فردا دلت پیش اون نباشه چون واقعا سطح موقعیت اجتماعی یک استاد دانشگاه برابر با دبیری نیست ولی پول بیشتر واقعیت دبیری بیشتره ببین اولویتت کدومه موقعیت اجتماعی و احترام یا پول بیشتر و امنیت شغلی