2777
2789
عنوان

جاریم عکس خودشو داده ب شوهرم 😐

244 بازدید | 25 پست

آقا من نمیدونم طبیعیه یا نه ، فقط دارم سوال میپرسم ، جاری بنده که حدودا ۳ سال از همسرم بزرگتره عکس عروسی خودشو که تو عکس تنهااااا بوده دقت کنین با شوهرش نه هااا تنهاااا که میمیاش و اینام زده بوده بیرون داده بوده به شوهر بنده ، شوهرم میگه به اون یکی داداششم داده بوده عکس رو ، 

حالا این به کنار جاریم از وقتی ما ازدواج کردیم کلا با من درگیره و خیلی الکی قطع ارتباط کرده یه جورایی ، دلیلش چیه؟ طبیعیه کاراش؟؟

نه شمام قطع ارتباط کن

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت در جواب چی گفته؟

شوهر من آنقدر سادستتتتتت ، عکس و پیچیده لای کاغذ که چشمش نخوره بهش و دورم ننداخته بوده که ناراحت نشه ، من جر دادم عکس و جلو چشماش ، البته قضیه برا الان نیستا یه مدت میگذره

شوهر من آنقدر سادستتتتتت ، عکس و پیچیده لای کاغذ که چشمش نخوره بهش و دورم ننداخته بوده که ناراحت نشه ...

خوب کاری کردی

رفتار جاریت اصلا طبیعی نیست مشکل داره

قطع ارتباط کرد تو ام بکن 

میخوای چیکار همچین آدمی رو...

خوب کاری کردیرفتار جاریت اصلا طبیعی نیست مشکل دارهقطع ارتباط کرد تو ام بکن میخوای چیکار همچین آدمی ر ...

😐یه کارایی دیدم ازش خودم پشمام ریخته ، اوایل ازدواج که هنوز میدیدمش همسرم و شوهرش خوابیده بودن یهو برمیگرده بهم میگه اینا عشقای مننننن قربونشون بشم من😐😐😐