2777
2789

پیازبا بادمجون نگینی تف بده بعد سیر بریز بعد فلفل سیاه قرمز زرد چوبه تف بد نعنابریز تف بده بعد کمی رب اخر گوچه رنده شده بریز قشنگ پخت کشک اضافه کن. این روش شاهرودی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری درست میکنم 

بادمجونا رو سرخ میکنم بعد له شون میکنم 

پیاز  سرخ میکنم با  سیر و نعنا  بعضی وقتا گوشت چرخ کرده هم اضافه میکنم 

بعد با بادمجونا اضافه اش میکنم و کشک هم با اب حل میکنم بعد میذارم چند دقیقه با شعله کم رو گاز تا  روغن بیاد روش و تماام 

من چون حوصله ندارم کبابی کنم .اول سرخ میکنم.بعد خوب له میکنم بادمجون رو. بعد پیاز رو با یه حبه سیر تفت میدم زردچوبه میزنم بعد نعنا رو میریزم یه تفت میدم کشک رو اضافه میکنم بعد هم بادمجونارو' هم میزنم در ظرف رو میبندم تا خوب جا بیفته در آخر گردو رو بهش اضافه میکنم.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

بادمجونارو با پوست کبابی کن به خوب کبابی شد پوستاشو جدا کن ،سیرو له کن با پیاز سرخ کن، حد یک دقیقه نعناع خشک تفت بده سریع خاموش کن تلخ نشه،اگه گردو میزنی کمی تفت بده،بادمجونو له کن با چنگال،کشک پخته بهش اضافه کن و تمام البته کلی راه دیگم هست مثلا بادمجونارو تو اب کم میزارن بدون پوست بپزه بعد با گوشتکوب برقی میکس میکننو ...

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   8080aylinamm  |  5 ساعت پیش
توسط   آرزو1388  |  4 ساعت پیش