پیازبا بادمجون نگینی تف بده بعد سیر بریز بعد فلفل سیاه قرمز زرد چوبه تف بد نعنابریز تف بده بعد کمی رب اخر گوچه رنده شده بریز قشنگ پخت کشک اضافه کن. این روش شاهرودی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چون حوصله ندارم کبابی کنم .اول سرخ میکنم.بعد خوب له میکنم بادمجون رو. بعد پیاز رو با یه حبه سیر تفت میدم زردچوبه میزنم بعد نعنا رو میریزم یه تفت میدم کشک رو اضافه میکنم بعد هم بادمجونارو' هم میزنم در ظرف رو میبندم تا خوب جا بیفته در آخر گردو رو بهش اضافه میکنم.
بادمجونارو با پوست کبابی کن به خوب کبابی شد پوستاشو جدا کن ،سیرو له کن با پیاز سرخ کن، حد یک دقیقه نعناع خشک تفت بده سریع خاموش کن تلخ نشه،اگه گردو میزنی کمی تفت بده،بادمجونو له کن با چنگال،کشک پخته بهش اضافه کن و تمام البته کلی راه دیگم هست مثلا بادمجونارو تو اب کم میزارن بدون پوست بپزه بعد با گوشتکوب برقی میکس میکننو ...