2777
2789
عنوان

من روانیم یا حق بامنه

96 بازدید | 12 پست

خلاصه اش میکنم ۲٠سالمه ادم پرفعالیتی بودم همش باشگا کافه دور دور! بعد مرداد ماه دچار ی استرس شدید شدم دیگ بعدش همش حالم بدمیشد میرفتم اورژانس قرص بعدش رفتم چکاب کامل گفتن کم ویتامینی بعدش سینم میسوخت سونو دادم گفتن توده داری  ولی خوش خیم س ماه بعد سونو بده من دلم اروم نگرف پیش ستا دکتر بردم همینو گفتن هروز ی دردی دارم کمر درد گردن درد چشم درد پا درد الانم مغزم یجوری میش همه میگن دیوونه شدی برو روان پزشک نظر شما چیه؟ 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤

چه ربطی داره

مشکل جسمی داری

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چه ربطی دارهمشکل جسمی داری

هر ازمایشمو پیش ستا دکتر بردم

گفتن دوس ماه بعد بیا

حس میکنم بدخیم شده زذه ب کل بدنم

ولی همه میگن دیوونه شدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ازمایشمو پیش ستا دکتر بردمگفتن دوس ماه بعد بیاحس میکنم بدخیم شده زذه ب کل بدنمولی همه میگن دیوونه ...

فقط سعی کن تا اونجایی که میتونی استرس و ناراحتیتو کنترل کنی 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خب دوسه ماه که ردشده برودکتردباره ببین چیه

هنوز یماه نشده ک سونو دادم پیش ستام بردم گفتن س ماع ذیگ

من حس میکنم ب کل بدنم حتی ب چشمم زده

دارم میمیرم

نمیتونم حمله عصبی میگیرم

میدونی که هرکی مشکلی داره تو این دنیا

روحی و جسمی

مهم اینه که تسلیم نشی

میدونی که هرکی مشکلی داره تو این دنیاروحی و جسمیمهم اینه که تسلیم نشی

من حس میکنم دارم میمیرم

خس میکنم ب کل بدنم زده

همه میگن روانی شدی 

من حس میکنم دارم میمیرمخس میکنم ب کل بدنم زدههمه میگن روانی شدی

خدانکنه عزیزم

باید پیگیر باشی دیگه

خدانکنه عزیزمباید پیگیر باشی دیگه

پیگیر ک بودم

حتی جواب سونو پیش ستا جراح متخصص پستان بردم

جواب ازمایش چکابمم پیش دوتا داخلی

پیگیر ک بودمحتی جواب سونو پیش ستا جراح متخصص پستان بردمجواب ازمایش چکابمم پیش دوتا داخلی

واسه این مشکلاتی که جدیدا داری

ازمایش دادی؟ 

باید پیش متخصص اعصاب و روانم بری فکر کنم