2777
2789
عنوان

الان برم خونه قراره کتک بخورم

307 بازدید | 21 پست

سلام وقت همگی بخیر..

من 16سالمه 

داستان از این قراره که من چند روز پیش یه سایتی رو دیدم که اشتباها قیمت رو اشتباه خوندم اصلا حواسم نبود به تومان نوشته شده فکر کردم ریاله‌ 

اجازه گرفتم از مامانم حتی خودشم دید گفت آره چهارصد تومنه اوکیه‌ بردار و اینا 

حالا متوجه شدم چهار میلیون بود اون سایتم شنبه تا چهارشنبه پاسخگو هستن نشد تماس بگیرم برگردونن

حالا مامانم و پدرم عصبانی شدید در حدی که فحشای خیلییی بدی شنیدم 

مامانم کلا عادت داره به من فحشای بدجور میده 

پدرمم همینطور

کلی از دستشون کتک میخورم همیشه 

حالا الان کلاس دارم بابام قراره بیاد دنبالم خدا می‌دونه بعدش چی میشه 

همیشه بهم میگن خراب و ... با اینکه نه با دوستام بیرون میرم 

نه دوست پسر دارم 

نه هیچی

تازه تیزهوشانم درس میخونم منظورم اینه درس خونم هستم و راضی نیستن

واقعا تحمل کتک خوردن سنگینو ندارم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهری، خاله ای، عمه ای، چیزی داری؟ برو خونشون

قضیه رو بگد

باهاشون حرف بزنن

آرومشون کنن

خودتم ممبعد چشماتو باز کن ،خرید کن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

عزیزم 🥺🥺ناراحت شدم برات امیدوارم بخیر بگذره دلشون به رحم بیاد دختر به این خوبی و درسخون دارن امیدوارم وقتی رسیدی خونه هیچ اتفاق بدی نیفته 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار