2777
2789
عنوان

بچ ها بهش گفتم تو رابطم پیام نده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم تو روز روشن منو پیچوندی بی ثبات بودنتو باز ثابت کردی من دیگ حسی بهت ندارم چیزی واسه من نفرس من ...

اگه تو رابطه نیستی و الکی گفتی تو رابطم خیلی زشت بوده

الان طرف پیش خودش فک میکنه دو هفته نگذشته با یکی دیگه دوست شده پس خیلی تنوع طلبه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خوب کردم بنظرت؟ الان میره میگه خیانت کرده به من

میدونم الکی گفتی ولی یارو فکر میکنه چ سست عنصری ی هفته ای رفتی سراغ بعدی یجور تف سربالاس ک 🤣🤣🤣

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
گفتم تو روز روشن منو پیچوندی بی ثبات بودنتو باز ثابت کردی من دیگ حسی بهت ندارم چیزی واسه من نفرس من ...

من بودم سین میکردم جواب نمیدادم کلا هیچ واکنشی ن زنگی هیچی اول دق مرگش میکردم بعد وقتی ک دیدم دق کرده بهش میگفتم من دارم ازدواج میکنم شوهرم خوشش نمیاد با امثال تو همصحبت بشم بای🥴😂

خودش میدونه خراب نیستم تا این سن جز خودش با کسی نبودم بلایی نبود سرم نیاره خیانت رو خیانت پیچوندن رو ...

خاک تو سرش میدونم چی میگی تا میتونی ازش فرار کن بلاکش کن اصلا شمارت رو عوض کنه که دیگه پیام نده

من بودم سین میکردم جواب نمیدادم کلا هیچ واکنشی ن زنگی هیچی اول دق مرگش میکردم بعد وقتی ک دیدم دق کرد ...

خط اخرش رو خراب کردی😂😂

شوهرت خوشش نمیاد با همچین آدمایی بگردی🤣🤣🤣

نیازی نیست بگی تو رابطه ام چرا خودت خراب کنی 

بگو تمایلی ندارم به ارتباط برو هر جایی تا الان بودی 

پسری ک دو هفته ازش خبری نشه بیدلیل و با چیزایی ک نوشتی ارزش هیچی نداره 

میدونه همیشه هستی داره ازارت میده