2777
2789

گفت خوشبحالتون وصعتون خوبه 

زنگ زدم شوهرم این چه کاریه توروخدا 

خوسبحالتون پدرشوهر من خیلی خاله زنک 

بعد دوتابسته گوشت دادم برد گشنه 

خودش بازنشسته حقوق بگیره واقعا حالم ازش بهم خورد 

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌

این قدیمیا چرا بعضیاشون اینجورین 😐😐😐 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدم اوند شایدم دوس نداشته باشم کسی ببینه

واقعا حق داری 

حالا برن سر یخچال آبی چیزی بخورن عب نداره نگا کنه چقد میوه داری یا اصن فریزر و ببینه خیلی رو مخه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

متاسفم براش من یه اخلاقی دارم هر جابرم حتی خونه خواهر برادرام اصلا یخچال باز نمیکنم مثال خواهرم میوه ...

حالا برادرت اوکیه ول خواهرت دیگ خودمونیه بابا🤣

یه بار مادرشوهر و خواهرشوهرم اومدن خونمون رفتن سر یخچال با شوخی و خنده در باز کردن بعد خش به مادرش گفت فریزرم باز کن ببینیم چقدر گوشت دارن هی مینالن ، منم لال بودم هیچی نگفتم دلی بعدا شوهرم حالشونو گرفت 

انققققدر از این کارا کرد که کلا قطع رابطه کردیم 

وضع مالی پدر شوهرت خوبه؟

خیلی ماهی ۲۰ تومن داره بجز زمینه و خونه هاش اجاره اینا بدون هیچ قسطی 

ولی هرجا میریم عین گشنه ها من اصلا باهاشون جایی نمیرم

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌