2777
2789

اکه رو به بالا باشه هر روز تو ۸ ماه سفت و سخت ۱۳ ساعت بشینه بخونه حتما

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باید کسی تونسته باشه ک توم بتونی؟ اگه ندیدی خودت اول باش که البته ۸ ماه زمان زیادیه

بعد مگه کسی انجام داده باشه تضمینی توم میتونی؟

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

اکه رو به بالا باشه هر روز تو ۸ ماه سفت و سخت ۱۳ ساعت بشینه بخونه حتما

۱۲ ساعت و نیم باشه نمیشه؟

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

مگه باید کسی تونسته باشه ک توم بتونی؟ اگه ندیدی خودت اول باش که البته ۸ ماه زمان زیادیهبعد مگه کسی ا ...

چون باید از دانشگاه دولتی الانم انصراف بدم باید همه شرایطو بسنجم

دانش آموز خیلی خیلی قوی دیدم که رتبه ۸۰۰ ریاضی بوده یعتی ریاضی فیزیک و شیمیش عالی بوده بدون هیچ امکا ...

الان یکم اوضاع عوض شده هم ظرفیت و رتبه ها هم سطح کنکور

۱۲ ساعت و نیم باشه نمیشه؟

حالا واسه نیم ساعت😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

دانش آموز خیلی خیلی قوی دیدم که رتبه ۸۰۰ ریاضی بوده یعتی ریاضی فیزیک و شیمیش عالی بوده بدون هیچ امکا ...

خواهر سال ۹۶کنکور کجا ۱۴۰۴ کجا 

خیلی بد شده العان

چون باید از دانشگاه دولتی الانم انصراف بدم باید همه شرایطو بسنجم

رشته دانشگات مربوطه به تجربی؟

اگه پایه معمولی داری دوره های جامع شروع از آبان شرکت کن تیپای مختلف کار کن آزمون بده قبول میشی

الان ظرفیت خیلی بالاتره به نسبت اون موقع

نه اشتباه نکن سهمیه و ... تاثیر معدل و خیلی چیزا اضافه شده بیشتر سمپادی ها قبول میشن