2777
2789

به دوسال رشته ای که میخواستم قبول شدم ولی دانشگاه آزاد یه شعر دیگه . تقریبا دوساعت تا اونجا راهه. خانوادم هم این رشته رو دوس داشتن.  ولی اصلا نه بالام نه مامانم خوشحال نشدن ، تبریک نگفتن . بقیه اعضای خانواده هم که بماند. همشون تو کنکور های قبلیم هی زنگ میزدن ته توی همه چی رو درمیاوردن. الان یا اصلا قبول شدنم رو به روشون نمیاردن یا عده هم فقط یه تبریک خشک و خالی گفتن . همش فکر میکردم اگه قبول بشم همه برام آرزوی موفقیت کنن ، بغلم کنن بعد منم اشق شوق بریزم. ولی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ازاده تحویل نمیگیرنت

اخه مگه خودشون چی خوندن که من به خاطر آزاد قبول شدنم ازشون پایین تر باشم . چرا من برای کوچک ترین موفقیت هاشون کلی تبریک گفتم تعریف و تمجید کردم ، ولی تهش برا کسی مهم نبودم

کم کم یادمیگیری نظر بقیه در هیچ جای زندگیت مهم نباشه چه ذوقشون چه بغضشون

راستی،قبولیت در هر رشته و هر دانشکاهی رو هم از صمیم قلب تبریک میگم ۱۶ آذرت هم پیش پیش "کانگرجولیشن مای دارلینگ"😻

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
کم کم یادمیگیری نظر بقیه در هیچ جای زندگیت مهم نباشه چه ذوقشون چه بغضشونراستی،قبولیت در هر رشته و هر ...

خیلی ممنونم ازتون🥰🥰🥰 . میدونم نیاید نظر کسی مهم باشه ‌ ولی آخه حرصم میگیره من که همیشه هواشون رو داشتم ، از شانس گوهم ناراحتم . ولی خدا رو بابت قبولیم شاکرم

خیلی ممنونم ازتون🥰🥰🥰 . میدونم نیاید نظر کسی مهم باشه ‌ ولی آخه حرصم میگیره من که همیشه هواشون رو ...

منم همینطورم توخوشیاشون خوشحالم، براخودم که میشه بق میکنن😣👉اینطوری میشن

۷۵.۹۲۸۰
خیلی ممنونم ازتون🥰🥰🥰 . میدونم نیاید نظر کسی مهم باشه ‌ ولی آخه حرصم میگیره من که همیشه هواشون رو ...

الان خودت با ذوق،برو چارت درسی رو مطالعه کن واحدارو ببین چی هستن

بقیه هم کم کم از حال خوب تو ب وجد میان...

کم کم یادمیگیری توقعی از کسی نداشته باشی حتی وقتی خیلی کارا براشون کردی

کم کم تعادل رو یاد میگیری ک نه برا کسی ۱۰۰ باشی نه ۰

کم کم خیلی چیزارو یاد میگیری...مثل خودم ک حالا کوه تجربه شدم... 

"کم کم"...

عجله نکن...

روزهای خیلی خوبی در راهه...

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
الان خودت با ذوق،برو چارت درسی رو مطالعه کن واحدارو ببین چی هستنبقیه هم کم کم از حال خوب تو ب وجد می ...

فرات شم . خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات . همه تلاشم رو برای بهتر شدن میکنم🌷🍀🍀