2777
2789

سلام تا جایی که میدونم  پائین ترین مدل سامسونگه

قیمتش حدود ۵۴۰۰

میخوام بدونم کسی جدیدا خریده؟

باهاش توی نی نی سایت میایید مشکلی هنگی نداره؟

برنامه های شاد و ایتا و اینستا  روش نصبه؟هنگ نمیکنه؟

و چقدر باطری نگه میداره زود خالی نمیکنه؟

دوربینش چطوره در حده ؟

صفحه اش ضعیف زود بشکنه؟

من ۶ماهه پیش کادو گرفتم .راستش گاهی وقتا خیلی کم پیش میاد لمسش هنگ کنه چند ثانیه .یا بخای بری گوگل چ ...

مبارکه عزیزم

یعنی فقط اولش تا باز کنه هنگه؟توی نی نی سایت مشکلی نداری؟مثلا تاخیر داشته باشه توی باز کردن صفحه ها؟یا پیام گذاشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

A05s خریدم با رم ۶ . خیلی راضی ام . رم ۱۲۸ داره . باتریش که دیر خالی میشه . زود هم شارژ میشه . صفحه نمایش هم خوبه . دوربینش ۶۰ فریم هم فیلمبرداری میکنه ‌. من گرفتم ۷ تومن . اصلادگوشی کم نمیاره و هنگ نمیکنه . یه دسته هم براش گرفتم بازی پی اس پی ریختم بازی میکنه . خواهر زاده م بازی میکنه . 

مبارکه عزیزمیعنی فقط اولش تا باز کنه هنگه؟توی نی نی سایت مشکلی نداری؟مثلا تاخیر داشته باشه توی باز ک ...

مرسی عزیزم.اره اولش تا باز شه هنگه.نه نی نی سایت اصلا مشکل ندارم راحت میرم و میام 

گوشی ها یه سری قلق دارن که اگر ندونی فکر میکنی گوشی هنگ کرده . اگر سرعت نت پائین باشه هر گوشی ای صفحه رو زود باز نمیکنه . سرعت نت خیلی مهمه . نزدیک بودن به مودم وای فای . بعد دیدی مثلا پائین صفحه علامت سه تاخط عمودی رو میزنی بعد نوشته بستن همه . یا یکی یکی میزنی بالا و بسته میسه . اونها در واقع بسته نمیشه . مثلا اسنپ رو میدی بالا و فکر میکنی بسته شده . میری رو خود برنامه اسنپ نگه میداری . علامت ! رو میزنی .‌نوشته توقف اجباری . اونو میزنی کاملا متوقف میشه . اینجوری هیچوقت سرعت گوشی پائین نمیاد . تو تمام گوشی ها اینجوریه . گوشی با رم ۴ روز اول رو رم ۲ تنظیم شده . باید بری تو تنظیمات / مراقبت از باتری و دستگاه . رم ۲ رو بزاری رو ۴ . یا ۴ رو بزاری رو ۶ . به نظرم که گوشی خیلی خوبیه . چون قوی تر باشه به دردمون نمیخوره . شب ها که فیلم دانلود میکنم با سرعت ۶ مگابایت در ثانیه دانلود میکنه . روزها میشه ۳ مگابایت در ثانیه . چون همه دارن از نت استفاده میکنم .‌

A05s خریدم با رم ۶ . خیلی راضی ام . رم ۱۲۸ داره . باتریش که دیر خالی میشه . زود هم شارژ میشه . صفحه ...

مبارکه گلم

فقط رم ۶ گیگ کم نیست؟

من گوشی قبلیم رم ۶۴ گذاشته بودم

به نظر شما این مدل گوشی ساپورت میکنه ۶۴؟با این رم هنگ نمیکنه؟

عکسشو فرستادم . ۶ گیگ میشه سرعت گوشی . ۱۲۸ گیگ میشه حجم داخلی فضای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و موزیک و بازی و ... . اون ۶۴ گیگ که گفتید رم گوشی نیست . گوشی شما اگر درگاه کارت حافظه جانبی داشته باشه یه میکرو اس دی ۱۲۸ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ و ... براش میخری و مشگل کمبود فضای ذخیره سازی اطلاعات حل میشه . سرعت گوشی خیلی مهمه . رم ۶ گیگ بخری اصلا گوشی هنگ نمیکنه . رم ۴ هم اگر خریدی باید بری تو تنظیماتش سرعت گوشی رو از ۲ بزاری رو ۴ . یا اگر ۶ گیک بود از ۴ بزاری رو ۶ . 

عکسشو فرستادم . ۶ گیگ میشه سرعت گوشی . ۱۲۸ گیگ میشه حجم داخلی فضای ذخیره اطلاعات مثل فیلم و موزیک و ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتین

ببخشید زیاد سوال پرسیدم

دو سیم کارت میخوره یا یک عدد؟

این عکس کارت میکرو اس دی . درگاهش با سیمکارت مشترکه . ۲ تا جای سیمکارت داره یه جای میکرو اس دی .

مرسی عزیزم از راهنماییت دعا کن پولم جور بشه بتونم بخرم چند ماهه گوشی ندارم دنبال یه گوشی خوب با قیمت مناسبم

انقدر طولانی شد رمز کاربریمو فراموش کردم حتی نمیتونم وارد سایت بشم الانم با گوشی کسی اومدم😪

رمز کاربری قبلیمو باز فراموش کردم😥