2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین

156 بازدید | 20 پست

اینکه گفتم مذهبیا بیان چون حس میکنم تو اینجور مسائل منطقی تر نظر میدید میشه لطفا کمکم کنید؟

من ۲۰ سالمه با ی پسری صحبت میکنم که همسن خودمه 

خیلی دوسم داره جوری که داره همه تلاششو میکنه واسه ازدواج بیاد جلو تا حدودی ام موفق بوده 

من چند مورد خاستگار خوب برام اومده دوست دارم باهاشون صحبت کنم ولی عذاب وجدان میگیرم 

این آقا هم میگه ی سال دیگه صبر کن همه شرایطو جور میکنم 

نمیدونم چیکار کنم واقعا😔

آدم مطمئنیه واقعا صبح تا شب داره تلاششو میکنه برای ازدواج ولی...

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پسر ۲۰ ساله تو این اوضاع مملکت دقیقا تو یه سال میخواد معجزه کنه شرایط رو فراهم کنه برا ازدواج؟

خودشو ثابت کرده بهم 

جربزشو داره 

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭
میاد واقعا دوسم داره فقط الان شرایط مالیش خوب نیست میگه یسال صبر کن تا شرایطو جور کنم

تو ۱ سال چه اتفاقی قراره بیوفته ؟ اون میگه ۱ سال که تو امیدوار بشی . معلومه دوستت دتره . ولی برای ازدواج علاوه بر عشق چیزایی خیلی واجب تری هم لازمه . 

سلام

جمله ي من سال ديگه ميام

يعني:

هرگزززز نميام

اين حرف زدن و چت كردن كار شيطانيه و وابستگي كاذب مياره

لطفاً به خواستگارهايي كه الان وجود دارند تو زندگيت فكر كن

و تك تك شون رو اجازه بده بيان خونتون

و به خودت احترام بذار