2777
2789

تو دوهفته جوشام خوب شه میخوام برم جایی برام مهمه تا اون تاریخ خوب شن واسه زخمام پماد ترمیم کننده میزنم ان شاءالله زودی خوب شه جوشمم کمکم کنین خیلی تو مخمه 

من دوسه ساله ماسک ضد جوش سبوما آردن استفاده میکنم

اگه درست مصرف کنی خوب میشه تا همون نوقع ک گفتی

بایبار استفادشم میفهمی تغییر و 

بازم رو من جواب داده شما رو نمیدونم

من روزی یکی دوبار بزنم خوب خوب میشن بعد دوسه روز

💕🌸☘️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازت جوشات چجوری ان؟

قرمز بعضی ها توشون سفیده 

بغصی ها نه 

هم کوجیک هم بزرگ

پوستم خیلی چربه قبل استفاده از این انگار رو صورتم صبا روغن ریخته بودن

شست و شوی هیدرودرم هم دارم با پاک کننده سی گل ولی میگن شست و شو آردن بهتره ک من چون اون گرون تر بود همین هیدرو درم و خریدم

💕🌸☘️🌹

قرمز بعضی ها توشون سفیده بغصی ها نه هم کوجیک هم بزرگپوستم خیلی چربه قبل استفاده از این انگار رو صورت ...

من پوستم چرب نیست با ژل شست وشو میشورم وبادستمال صورتمو خشک میکنم فک نکنم جوشم بخاطر ژل شست وسوم باشه 

من پوستم چرب نیست با ژل شست وشو میشورم وبادستمال صورتمو خشک میکنم فک نکنم جوشم بخاطر ژل شست وسوم باش ...

من تو همه چیزایی ک استفاده میکنم سالیسیلیک اسید داره

ک هم جای جوش و از بین میبره هم جوش

کلا فکرکنم تو همه ی محصولات داره اینو

شما اول مشورتت کن بعد بخر چون اینی ک من گفتم واسه من جواب داده خب پوستم چربه شما میگی نیست

بعدم من مثلا کلیندامایسین بهم نساخت بدتر میکرد ولی باز ب شما شاید این نسازه

💕🌸☘️🌹