2777
2789
عنوان

بدبختر ازمن کی دیده

155 بازدید | 11 پست

هیچکی منو دوست نداره هیچ کاری بخاطر من نمیکنن اگ خانوادم کاری بکنه بعد بهم سرکوفت میزنه شوهرمم ک وابسته خانوادشه رسما شدن هووی من بد دهنی و گند اخلاق بودنشو هم ک نگم اگه بچه نداشتم خودمو میکشم ی بار قرص خوردم ک بمیرم ولی نمردم هیچکی آدم حسابم نمیکنه  این چ زندگی نکبت باریه

واایی این سایت طلای رایگان داره می ده ۵۰ میلی طلاااا😍کاملا معتبر زیر نظر بانک مرکزیکافیه لینکک زیر ...

کوفت😐

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا وقتی شما خودت ،خودت و دوست نداری از کی انتظار داری باور کن این خیلی مهمه خودتو دوست داشته باش بشین تو یه کاغذ ویژگی های خوب خودتو بنویس ، بخاطر نعمتات شکرگذاری کن آهنگ بزار کارهای خونه رو کن تموم که شد برو پیاده روی ، نقاشی بکش ، درد دل هاتو تو ی کاغذ بنویس تموم که شد بسوزونش بره  

اوکی

عزیزم برات دعا میکنم ایشالا مشکلات زندگیت برطرف بشه 🌼

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹