2777
2789
عنوان

خیلی عصبی میشم چه قرصی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 47 پست

منیزیم 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سیتالوپرام برای افسردگی شدید شما کمی عصبی هستید یک قرص با دوز پایین فکر کنم براتون مناسب باشه

خودمم همینطور فکر میکنم.و چون بدن به قرص عادت میکنه سعی میکنم آروم باشم تا  قرص مصرف نکنم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟دکتر به من دوز20داده الان دو هفته اس میخورم هنوز کامل اثر نکرده ولی یه کم بهتر شدم ،ترس از بی ...

قرص خوبیه دکتر به مامان من داد مامان منم اوایل می ترسید البته نه از بیماری از ادم ها می ترسید اوایل از ادم ها معتاد می ترسید بعد کم کم از همه می ترسید تا جایی که از بابام و ماها هم می ترسید دکتر سیتالوپرام ۲۰  الانانزپین ۵ لورازپام ۱ داد بهش بعد یک ماه خوب شد اما نه کامل تو تاپیک هام توضیح دادم کلا مریضی شو 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
الهی بمیرم الان بهتر شدن؟

هر ماه یک مدله گاهی کلا می خوابه بیدار نمیشه اصلا گاهی روزی یک میلیون سوال می پرسه کلا نشده یک  روز نرمال باشه خیلی من و داداشام بیشتر من اذیت میشم

ممنون عزیزم ان شالله همه ی مریض های جسمی و روحی خوب بشن

دلیلش چیه،چرا مادرت اینجوری شده؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

دلیلش چیه،چرا مادرت اینجوری شده؟

دکتر گفت وسواس فکری البته وسواس معمولی هم داره ولی با مردن پسر خالم و پسر دایم که جوون بودن شروع شد 

دکتر گفت وسواس فکری البته وسواس معمولی هم داره ولی با مردن پسر خالم و پسر دایم که جوون بودن شروع شد

آهان 

بنده خدا فشار ذهنی داشته اینجوری شده

ایشالله هر چه زودتر شفا پیدا کنن 

آهان بنده خدا فشار ذهنی داشته اینجوری شدهایشالله هر چه زودتر شفا پیدا کنن

ممنون عزیزم /البته جوون بوده هر کی می مرده می رفته سردخونه می دیده ادم کارهایی می کنه که بعدا اسیبش و میبینه همه چیز اثر داشته معلم ابتدایی هم بوده شاید فشار کار هم تاثیر داشته بلاخره همه چی دست به دست داد اینجوری شد از صمیم قلب دعا می کنم هیچوقت هیچ کس مریض نشه چون واقعا هم برای خودش هم برای اطرافیان خیلی سخته 

ممنون عزیزم /البته جوون بوده هر کی می مرده می رفته سردخونه می دیده ادم کارهایی می کنه که بعدا اسیبش ...

بنده خدا مادرت❤️

انشالله🙏

الان توی رژیمی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .