2777
2789
عنوان

خیلی عصبی میشم چه قرصی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
اونا نمی‌خورم. فقط قرص اضطراب آرامش میخورم

چه قرصی هست؟

من استرسی نیستم فقط زود عصبانی میشم و دعواشون میکنم.خوش اخلاق نیستم باهاشون

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نورتریپتیلین و سیتالوپرام خواب آور نیستن ضد افسردگی

من سه چهار باری سیتالوپرام خوردم،خوابم میگرفت

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

از کجا میدونی ؟منم میگفتم افسرده نیستم الان قرص میخورم دارم آروم میشوم یواش یواش

علائم افسردگی ندارم

شلوغم،اهل یگو بخندم ،خیلی اهل کار و تلاشم.

فقط بعضی وقتها با بچه ها بداخلاق میشم

از کجا میدونی ؟منم میگفتم افسرده نیستم الان قرص میخورم دارم آروم میشوم یواش یواش

الهی شکر

علائم افسردگی ندارمشلوغم،اهل یگو بخندم ،خیلی اهل کار و تلاشم.فقط بعضی وقتها با بچه ها بداخلاق میشم

بازم دلیل نمیشه 

مثلا من خودم جوری حاضر میشم  به خودم میرسم میرم  بیرون عمرا کسی باور کنه افسردگی دارم

یه فروشگاه میرم همیشه ،یه دختره اسممو گذاشته انرژی مثبت ،در حالی که از تو داغونم 

یا مثلا بگو بخند و رقص و ...هم دارم ولی افسردگی پنهان دارم .انشالا که به گفته ی خودتون نباشه ولی باز یه دکتر برو ،یا یه تست افسردگی بزن  

من سه چهار باری سیتالوپرام خوردم،خوابم میگرفت

سیتالوپرام برای افسردگی شدید شما کمی عصبی هستید یک قرص با دوز پایین فکر کنم براتون مناسب باشه

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
بازم دلیل نمیشه مثلا من خودم جوری حاضر میشم به خودم میرسم میرم بیرون عمرا کسی باور کنه افسردگی دار ...

مرسی گلم

سیتالوپرام برای افسردگی شدید شما کمی عصبی هستید یک قرص با دوز پایین فکر کنم براتون مناسب باشه

واقعا ؟دکتر به من دوز20داده 

الان دو هفته اس میخورم هنوز کامل اثر نکرده ولی یه کم بهتر شدم ،ترس از بیماری دارم