2777
2789
عنوان

مگه داریم بازم از این زن ها😂

222 بازدید | 21 پست

رفیقم شوهرشو با فامیلی صدا میزنه 

تو مکان عمومی اصلا همچین چیزی بد نیست 

اما خب این رفیق ما خیلی درونگراست 

تو پیام های دو نفرشونم به فامیلی صداش میزنه 

مثلاً شوهرش ابراز احساسات می‌کنه بهش در جوابش هیچی نمیگه یا بدتر میزنه تو ذوق اون بدبخت 

مثلاً شوهرش بهش میگه خانومم این میگه من خانم تو نیستم😂

چطوری بشینم یه جوری بهش بگم که کارش اشتباهه هم از دست من ناراحت نشه هم درست بشه رفتارش 2 سال ازدواج کردن

اینطوری که همسرشو ازخودشو میزنه:/

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنی تو روابط زن و شوهر حق دخالت داری؟ مثلا چه امتیاز خاصی داری؟ مادرش هستی؟ مشاور خانواده یا روانشناسی چی هستی عزیزم؟ 

تا کسی ازتون نخواسته تو زندگیشون دخالت نکنید خصوصا روابط زن و شوهر

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اینطوری که همسرشو ازخودشو میزنه:/

همون من تازه باهاش آشنا شدم انقدر درونگراست که اصلا رفیق نداره مامانش اینا خیلی رفتارشون خوبه اما فکر نکنم بدونن دخترشون اینجوریه می‌خوام بهش بفهمونم کارش اشتباه اما یجوریه سریع بابت هرچی ناراحت میشه

😐 چون عین خواهرم دوسش دارم دلم نمیاد اینجوری باشه رابطش

حتی خواهر واقعیش هم باشی  که نیستی بازم حق دخالت نداری عزیزم.

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

این به درونگرایی ربطی نداره ها

درونگرای سالم ارتباط خوبی با همه داره

خجالتی بودن، اضطراب اجتماعی داشتن، مهارت ارتباطی بلد نبودن با درونگرایی جداست

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اگه اینجوری پیش بره که جدا میشه ازشش🫥

ن اینجوری نگو خیلی دختر خوبیه 

اما فقط رفتارش عین بچه هاست خیلی چیزا رو تا الان بهش یاد دادم خودشم همینو میگه که خیلی چیزا ازت یاد گرفتم که به نظر خودم زشت نبوده

ن اینجوری نگو خیلی دختر خوبیه اما فقط رفتارش عین بچه هاست خیلی چیزا رو تا الان بهش یاد دادم خودشم هم ...

خب عزیزم من میدونم دختر خوبیه مشخصه ولی خب شوهرشم نیاز به محبت داره دیگه