2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره درخواست طلاق

67 بازدید | 7 پست

سلام خانوما.اگه کسی تجربه داره لطفا راهنمایی کنه.میخواستم از شوهرم جدا شم یه بچه ده ماهه دارم شفاهی گفته بچه رو بم میده.خونمم ترک نکردم.اگه اول درخواست بدم به ضررمه؟چجوریاس؟اون میگه نمیره درخواست بده

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ضرره

بچم پسره شنیدم تا ۱۵سالگی حضانتش با منه درسته؟

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
چرا هرکی بچه اش دنیا میاد یه کم سرپا میشه میخواد بره طلاق بگیره تا حالا بهش فکر کردین 🤔

چون ادم وقتی مادر میشه شجاع تر میشه!

چون ادم وقتی مادر میشه شجاع تر میشه!

نه دلیلش شجاعت نیست شاید براتون جالب باشه دانشمندا روی چند تا زن اسکن مغزی انجام دادن و دیدن زنا بعد از مادر شدن رشد مغزیشون سریع تر میشه و به قول معروف تازه میفهمن چه خبطی کردن 😅

واسه همینه که چون با دید بازتری مردارو میسنجن تصمیم میگیرن جدا شن

یه پیشنهاد دارم به خانمایی که بچه کوچیک دارن صبر کنید تا دو سالگی بچه تموم بشه و استرس هایی که برای بزرگ کردن بچه کشیدین روی تصمیم شما اثر نزاره 

اونی که بعد از مادر شدن شما عوض شده خودتونید نه شوهرتون 

صبوری کنید تا زندگی دوباره ریتم عادی بگیره مطمئن باشید ضرر نمیکنید

نه دلیلش شجاعت نیست شاید براتون جالب باشه دانشمندا روی چند تا زن اسکن مغزی انجام دادن و دیدن زنا بعد ...

خب دیگه مغز بهتر کار میکنه من شخصا شجاعتر شدم.چ فرقی داره دو سال دیگم همین ادمه فقط،شاید باز تو سری خور شیم و هی گذشت کنیم.ولی منم هر کیو دیدم بعد بچه جدا شدن یا مشکل خوردن.فک نمکردم جزشون باشم