2777
2789
بگه چی؟

اسمم بگ 

مث تو ک میگ زهرام 

منظورم میم مالکیته😔

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داریم ولی دیروز خیلی حرف نزدیمخودم دانشگاه بودم بعدش خیلی سرم شلوغ بودنامزدمم سرکار و باشگاه و..

همش بهانه ...

قربونت صدقه برید خب 

مثلا سلام عشقم 

خوبی فداتشم ...

اون بیشتر تر تازه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

با یه چت که نمیشه قضاوت کرد عزیزمولی کاش یکم عزیزم و عشقمو اینااا به رابطتتون اضافه کنید😂

اینارو زیاد میگههه بخدا

ولی دیروز اینطوری بودیم جفتمون

پریود بود اونم گمونم🤣

البته فقط ب حرفای عاشقونه نیست روابطی دیدم عشقم عاشقتم میمیرم برات از طرف پسر یادختر بوده اما فقط در حد حرف 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

منطقیهولی اون باید اول میگفتمن چی بگم وقتی عادی حرف میزنه

نه دیگه 

اون نگفت تو بگو 

اگه نگفت اونموقع بگو عزیزم رابطه گرم به این قربون صدقه رفتن هاست 🙂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه دیگه اون نگفت تو بگو اگه نگفت اونموقع بگو عزیزم رابطه گرم به این قربون صدقه رفتن هاست 🙂

آره ولی فشار زیاده همیشه مودش نیست

مثلا روز قبلش حرفامون:

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۰۲۴_۱۲۲۹۳۱_telegram_fgmo.jpg

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۴۱۰۲۴_۱۲۲۷۲۰_telegram_4ndt.jpg