2777
2789

سلام یه پسرکلاس اولی دارم روح وروانمو به هم ریخته نقص توجه داره همش بدو بدو ازاین کلاس به اون کلاس کاردرمانی ببر بیاتوخونه باهاش کار کن تموم وقت وانرژی گرفته اینا همه به درک مغزم خورده شلوغ نیست فقط بهونه گیر روانیم کرده بخدا تازه البته الان اوج خوشبختیمه خوبیشه الان مشکل من اینه به اصطلاح ناز نازو جرات ندارم گوشی دربیارم بخوام تکالیفش نگاه کنم گوشی ازم میگیره دیگه ول کن نیست تابگیرمش هم صدای جیغش میاد راه میره بهونه میگیره ایییییییییی چرا آیینه ماشینم کج کردی مثلا سه چهارماه پیش من نمیدونم دستم خورده به آینه ماشینش دیگه هرروز تکرارش میکنه باحالت  که مثلا مغزمنو نابود کرده جرات ندارم کج برم بهونه میگیره خیلی جلو خودمو میگیرم کتکش نزنم الان زدم تو سر خودم اونقد کفگیرچوبی رو زدم به کابینت شکست واقعا روانم بهم خورده من خیلی آدم صبوری بودم چی بسرم گذشت اینطورشدم

درک می کنم چی می گی، بچه غرغرو مدام بهانه گیر  مغز ادمو نابود می کنه صبر  زیادی می خواد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من خیلی پسر خوبیه و شلوغ نیست ولی ولی اونقدر گریه میکنه ها

اونقدر بهونه میگیره تا خون به مغزم نرسه و دستمم هرز میره گاهی و بعدش مثل سگ پشیمون میشم و افسرده میشم

ولی گاهی نمیکشم واقعا مخصوصا که در ماه دوبار پریود میشم،مثلا 

نمیذاره باباش سرکار بره گریه میکنه

حرف نمیزنه و ساکته ها ولی تا ما تلفن دست میگیریم ویا با شوهرم میایم دو کلمه حرف بزنیم حرفای پسرمنم شروع میشه و مدام تو حرف ما میپره

کلا بچه ناراضیه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
پسر من خیلی پسر خوبیه و شلوغ نیست ولی ولی اونقدر گریه میکنه هااونقدر بهونه میگیره تا خون به مغزم نرس ...

مآل منم مدام مغزمو میخوره نمیدونم چه گناهی کردم این شد جوابم

الهی بگردم ، من بچه ندارم ولی عجیب درکت کردم ، عزیزم کمکی چیزی نداری ؟ همسرت کمکت نمیکنه ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

مآل منم مدام مغزمو میخوره نمیدونم چه گناهی کردم این شد جوابم

من اونقدر عصبی شدم تا صدام میکنه خل میشم

شدم یه مامان بد اخلاق

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

ببین الان که نابودم کرده روانیم یه جانشستم میادصورتش می‌چسبونه به لبام میگه باهات قهرم هنوز یه دیقه نگذشته رفته لگوش آورده بازشده باز صداش دراومد اینو اینطوری نکن باغرغر

کم خون نیست؟ بعصی وقتا بچه ها به دلیل کمخونی پرخاشگر و نق نقو و بدخواب میشن

بعصی بچه ها هم کلا مدل شخصیتیشون انگار ناراضی و نق نقو هست. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین الان که نابودم کرده روانیم یه جانشستم میادصورتش می‌چسبونه به لبام میگه باهات قهرم هنوز یه دیقه ...

تک فرزنده؟ 

کم خون نیست؟ بعصی وقتا بچه ها به دلیل کمخونی پرخاشگر و نق نقو و بدخواب میشنبعصی بچه ها هم کلا مدل شخ ...

نه والا تازه آزمایش گرفتیم نبود فروگلوبین ومولتی ویتامینشم مدام میدم بخاطر رشدش زود دنیا اومده باور کن دیگه کشش ندارم ازوقتی دنیا اومده مدام این دکتر واون دکتر ازترس اینکه زود دنیا اومده مشکلی براش پیش نیاد همه بدنشوذره ذره چک شده آزمایش یعنی من مردم با این بچه الان بزرگ شده با نق نقش دیوونم کرده