2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استیل بهتره 

گرانيت زیبایی داره اما دوام نه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

گرانیتی خوشگلتره ولی دردسرش بیشتره

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

استیل بهتره . گرانیت اگه ظرف از دستت بیوفته میشکنه . یا رد زردچوبه و اینا روش میمونه . 

استیل هم من گرفتم با اینکه مارکش خوب بود لک آب روش میمونه . و دیوانم کرده بخاطر اینکه شمال زندگی میکنم هست البته چون آبش توش مواد و اینا داره 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

سینک گرانیتی ،دائم باید وایتکس دستت باشه .شنیدم احتمال شکنندگی هم داره ،قیمتشم بالاست ‌به مرور از رنگ و رو می‌افته .

ولی استیل نه .فقط یه براق کننده شیرآلات بزنی ،برق میزنه .دو سه هفته یه بارم وایتکس .عمرشم طولانی .

سینک گرانیتی ،دائم باید وایتکس دستت باشه .شنیدم احتمال شکنندگی هم داره ،قیمتشم بالاست ‌به مرور از رن ...

ممنونم فداتشم

خیلی لطف کردی 

ی سوال دیگه دورت بگردم

من در های اتاق خوابا سفیده

در پذیرایی  گردویی روشن بزنم مثل طرح کابینتام ک سفید و طرح چوب روشنه؟

یا گردویی تیره بزنم؟

جانت سلامت .گردویی روشن قشنگتره.

ببین گلم سرامیک کف سفیده

مبلام طوسیه رنگش چوبش روشنه

میز مبل سفیده پایه های مبل چوب سفیده 

دیوار سفیده

حالا قرنیزو سرامیک سفید بزنم 

یا چوب سفید

اخه میگن چوب سوسک و حشره میزنه درسته؟