2777
2789
عنوان

چجوری اکانت فیک اینستا بسازم

191 بازدید | 8 پست

میخوام جاریم دنبال کنم ببینم شوهرم فالوش داره یا ن 

آخه من آیدی شوهرمو ندارم با ی بدبختی فهمیدم آیدیش چیه .

بهم نمیده . قبلا متوجه شدم جاریم فالو داره زد زیرش .

میدونید سختمه  منی ک زنشم نداشته باشم اما جاریم ک دخترداییشه  همو فالو داشته باشن .

و جالبش اینجاست ک شوهرم تو اینستا خیلی محتاط ه 

هیچکس رو فالو نمیکنه حتی پروفایل نداره .فقط و فقط جاریم فالورشه و ۶۰ تا پیج دیگم خودش  دنبال میکنه .

نمیدونم شاید بخاطر این ک یبار دعوای بدی کردیم گفتم چرا تو قهر با من وقتی من نبودم با برادرت رفتی تفریح .

فکر کنید تازه عروس بودم با من بحث کرد گذاشتم خونه مادرم 

بعد شوهرم و مادرش و خونواده برادرش رفتن تفریح و جاریم تو واتساپ عکس تک شوهرم استوری کرد

خیلی ناراحت شدم..

ب شوهرم گفتم ازین ب بعد شماره همو پاک کنید .

ولی ... همش زیرآبی میرفت  

الانم مشکوکم چون ن رمز گوشی شو داشتم از اول و ن آیدی اینستا شو 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

گوگل سرچ کن ایمیل فیک برای اینستای فیک.فقط نباید وقتی بهت ایمیل فیک داد ازش بیاب بیرون

چون وقتی اینستا با ایمیل فیک میزنی کد میره ایمیله ....باید وارد ایمیل بشی.من خودمم اینقدر گوگل رو زیر رو کردم تا موفق شدم.حتی کلیپس هم آپارات هست.توضیح دادن.ببین وقتی دنبال ی چیزی باید سایت ها رو شخم بزنید تا ب هدف برسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددددد عجیب😳

دقیقا کجاش ؟

حسم میگه برا این فالو داره ک رفتار جاریم زیر نظر بگیره آخه برادرشوهر سواد آنچنانی نداره و از فضای مجازی سر درمیاره یبارم خانومش عکسهاش شخصیش پخش شد .ک شوهرم واسش دیلت زد .

شوهرم  یبار گفت اختیار همه دست منه ازین حرفش  ب شدت ناراحت شدم  . میگفت اختیار فلانی و فلانی و فلانی اسم جاریامو میگفت  با منه 

با این که شوهرم پسر کوچیک خونوادس البته ۳۸ سالشه .

دقیقا کجاش ؟حسم میگه برا این فالو داره ک رفتار جاریم زیر نظر بگیره آخه برادرشوهر سواد آنچنانی نداره ...

اینکه پیجشو نداری اینکه رمز گوشیشو نمیدونی 

اینکه جاریتون عکس همسرتونو استوری میکنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
گوگل سرچ کن ایمیل فیک برای اینستای فیک.فقط نباید وقتی بهت ایمیل فیک داد ازش بیاب بیرونچون وقتی اینست ...

سرچ زدم ولی میگن اینستا تشخیص میده

اینکه پیجشو نداری اینکه رمز گوشیشو نمیدونی اینکه جاریتون عکس همسرتونو استوری میکنه

پیج فیک زدم و دیدم همو فالو دارن